_
Rohadékok! A kezüket kéne eltörni!
  • 2013. ápr. 20.
  • 1521
  • 8
  • 16
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A fákat kivágták! Csak a tuskók maradtak ...a Parlamentben.
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 30mm
Rekesz: f/9.0
Zársebesség: 1/500
ISO: 200
Készült: 2013. ápr. 20. 14:41
Kevesebb
Több

ibi67   2013. április 20.

Kár volt a fákért. A Margitszigeten is egy csomót kivágtak, eltüntették a Rózsakertet is. Kár a fákért. A fotó jó, a minőségéért kedvenceltem, de jobb lenne, ha nem kellene ilyet látni.

nevetnijo   2013. április 21.

Elszomorító látvány :( De azt mondták már úgyis öregek, betegek voltak a fák, úgyis ki kellett volna vágni :((( És hogy sokkal több fát fognak ültetni, sokkal zöldebb lesz, mint volt, Kíváncsi leszek rá!

Puffancs   2013. április 22.

Én azóta nem mertem elmenni a térre. A kivágott fák közül csak pár volt beteg :-( Az új fákat Csepelen fogják ültetni :-( A tér tervezett új neve a "Nemzet tere" ....

nevetnijo   2013. április 23.

Én se hiszem el, hogy mind beteg volt, de erre hivatkoztak, mert ugye valamire kell hivatkozni. Bár hivatkozás nélkül is gátlástalanul megteszik, amit kigondolnak :( És ez a beteges átkeresztelések....

anna schwelung   2013. április 24.

ibi67: A sziget más tészta!...ez itt színtiszta politika, megalománia!....majd nézd meg az északi oldalra tervezett emlékmű, szobor másolatát!...az eredeti emlékeim szerint 17 méter magas volt és ezt a naftalin szagú történelmet kívánják és fogják is visszaállítani.

anna schwelung   2013. április 24.

nevetnijo: Nem a fák betegek!...hanem azok, akik ezt az egészet kiagyalták és véghezviszik!

anna schwelung   2013. április 24.

Puffancs: Akkor kellett volna foglalkozni a fijúknak a térrel, amikor híveik hónapokon át összevizelték, és végigtrágyázták!

ibi67   2013. április 24.

Nekem mindig Kossuth tér marad. A naftalin szagú történelem az én életemből kimaradt. Nem tudom, mi bajuk Kossuth-tal, József Attilával, Bem tábornokkal, és Moszkva is csak egy város és nem politika. Addig, amíg nem lett Széll Kálmán tér, azt se tudtam, Széll Kálmánról, hogy létezett. A nevét se hallottam. A fák meg egy csomó piszkot felfognak, megkötik a szmogot. Bergamóban elviselhetetlen volt, hogy nincs egy kis zöld terület, mindenhol csak házak és utak. Eddig legalább volt.

ibi67   2013. április 24.

A régi verzió jobban tetszett. Lehet, hogy nem vagyok elég modern, de nem hiszem, hogy sokszor megyek a Kossuth térre az építkezés alatt és után.

Puffancs   2013. április 24.

Nincs mese - a tértől mi, városlakók mást várnánk el, mint ami most készülődik... Fákat, virágokat, padokat, és a megszokott szobrainkat... ehelyett kapunk egy térben kifejezett ideológiai zanzát, ahol áhítatot kéne éreznünk, nem pedig virágillatot és árnyas fákat...nem tudom, miért kéne jól éreznünk magunkat a saját városunkban...egyébként most olvastam, hogy a Római parton a tervezett 20-70 helyett legalább 435 fát fognak kivágni... a hócipőm tele van.

ibi67   2013. április 24.

Láttam egy képet a szentendrei mobil gátról. Nagyon csúnya. Nem értem, miért kell a természetet irtani. Kinek nem tetszik? Nekem nagyon fontosak a fák, virágok, madarak. Addig kapunk levegőt, és addig szép Budapest, amíg ezek vannak. Ha kivágjuk, rengeteget vesztünk vele. A Római part régi szakasza sokkal szebb, mint a békásmegyeri, pont a fák miatt.

Puffancs   2013. április 25.

Egyetértek - a városban pont növelni kéne a zöld szigetek számát, nem pedig csökkenteni...

sappeni   2013. április 26.

Puffancs, meg még vagy ezret az ártérről. De arra is megvan az ideológia, és mindenki hülye, akinek ellenvéleménye van (vagy ne adj ég szakember...)

Nemzet tere? Amiből kivágnak minden élőt, minden természetest... Egyébként is, talán egy évtized is kell hozzá, hogy a frissen ültetett fák annyit érjenek, mint amiket kivágtak.

A betegséghez meg annyit, hogy Piliscsabán is kivágták azt a 150 éves hársfát, ahelyett, hogy a terveket módosították volna. Azt mondták, beteg, majd Photoshoppal "betegre" retusálták a fa kivágott tönkjét a minisztériumi honlapon. Akik ott voltak, végigfotózták a kivágást (lehetett látni, hogy a fa teljesen egészséges), meg azt is, ahogy a szaki lukat vág a csonkba, hogy legyen hova retusálni a sötét foltot.
Elképesztő és hihetetlen, de tényleg bármit megcsinálnak.

Krusa   2013. május 29.

Anna létrehoztam egy gyűjteményt Pusztuló értékeink Betennéd közé? És ha van még képed amelyet úgy ítélsz oda való, örömmel venném.. Köszönöm..http://indafoto.hu/gyujtemenyek/pusztulo_ertekeink

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban