_
Márton napra....
  • 2012. nov. 10.
  • 1194
  • 31
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
...avagy stílustanulmány a ködben.
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 50mm
Rekesz: f/7.1
Zársebesség: 1/250
ISO: 200
Készült: 2012. nov. 10. 07:45
Kevesebb
Több

Funyi1   2012. november 10.

.., ezekból nagyon rágós "szárazpecsenye" lenne ...
- de persze az ólban hízlaltak!
:)))

Ági mama   2012. november 10.

Nagyon jó kép! Valóban tanulmány. :))))

Én Darumadarakat látok mostanában sokat, mennek a Hortobágyra, de itt a határban is megpihennek. Hagytak nekem egy tollat is a vonulásuk emlékére. :)))

anna schwelung   2012. november 11.

Zsüzsü:...Dél felé tartottak....de lehet, hogy csak a Lágymányosi öbölbe.

tacsifoto   2012. november 13.

Funyinak igaza van....
Van fogalmam a vadhúsról.....
A vadlúd nem tévesztendő össze egy hizlalásra fogott libával...
Max. a digók szeretik....

Funyi1   2012. november 13.

Ó!
.., a múltkor hallottam egy történetet:
Egy Francia szerzetes rend regulájában írva volt, hogy egy bizonyos jeles napon hattyút kell enniük.
Ették is, - de mindig kínlódva rágták, mert se nem főtt meg, se nem sült meg, míg egyszer csak föllázadt a rend, s 500 év után megváltoztatták a regulát!
- azóta nem eszik a hattyút!
:))

Funyi1   2012. november 13.

Tacsika!
- egy időben tartottam Némakacsát, - no annak van finom és puha mejjehusikéája - bírsalma szósszal ... ! .... , s még könnyú is pucolni ...
:))

anna schwelung   2012. november 15.

Funyi1: A néma kacsa kevésbé zsíros, valóban nagyon finom....és nem szól egy szót sem, amikor elvágják a nyakát:-)

tacsifoto   2012. november 15.

És amikor éppen megeszik? Ahhoz sincs egy szava sem?

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban