_
Békemenet...
  • 2012. jan. 21.
  • 527
  • 5
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 26mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/125
ISO: 200
Készült: 2012. jan. 21. 15:23
Kevesebb
Több

Puffancs   2012. január 22.

Anyukám szokott mondogatni egy régi rigmust:
Ez itten egy Béke ház, nincs benn villany, nincs benn gáz....

anna schwelung   2012. január 22.

:-))...gázszagot nem éreztem!...ellenben naftalinszag volt bőven, belengte a várost...áradt azokból a ruhákból és viselőikből!

Rolling   2012. január 23.

Puffancs:
Sajnos ez a régi rigmus ma ismét áll!
A plakát nagyon jó!
Akik kivágatták a tokaji és egyéb szőlő tőkéket,gyümölcsösöket,meghatározták az uborka méretét, a tojás , állattartás stb,,,gyártás technológiáját, vajon melyik sertést,bort ,libát stb,,fogyasztják???A libamáj ,kaviár reggelijük közben gondolnak arra,nincs mit termelni,a megtermeltet kinek eladni,,,
Ez kevés,most mindent visz a bank,az Unió!
Hajrá Magyarország!

Puffancs   2012. január 23.

Rolling - bonyolult kérdés ez. Az én magánvéleményem az, hogy ha az Unió előnyeit szeretjük, akkor próbáljunk megküzdeni a hátrányaival - és okosan próbáljunk rajta változtatni. Külön problémának érzem - én az iparban láttam - hogy ha az Eu valamire pénzt ad, a magyar vállalkozók hajlamosak végrehajtani, függetlenül attól hogy személyes és üzleti elképzeléseikbe beletartozik-e.Sajnos most nem a gazdaságunkkal, hanem a jelenlegi jog-rendszerünkkel van baja az Uniónak - az IMF-nek ehhez nincs köze. Mint bank, csak akkor hitelez, ha bizonyos játékszabályokat betartunk, ugyanúgy, mintha magánemberként megyünk a bankba. Magánemberként lehet választásunk - országként most nem. Ahhoz előbb sok mindenen változtatni kell. Hajrá Magyarország.

anna schwelung   2012. január 23.

Béke - Pax - Peace - мир .....
Lényeg, hogy jót buszoztak, meglátták Pestet az öregek, pénzükbe sem került, majd az egészségügyi séta után hazamentek...

krista75   2012. január 23.

Az volt a legszebb,amikor mutatták a buszokat,amik vitték őket...jó páron rajta volt,hogy az EU-tól kapta a helység..akkor miről beszélünk?!

Rolling   2012. január 24.

Kedves Puffancs!
A zászlón lévő szövegre reagáltam,az idézeten kívül.Ezért volt félreérthető.Pontosan tudom,ma -kedden miről döntenek . A nyugdíj is ott van a plakáton.A korhatár emelését sem mi döntjük el igazából-azért ezt mind2 tudjuk.Csupán megszavazzák a Parlamentben.
A föld ,cukorgyárak,,,én ezt látom a plakáton.,,Erre írtam,semmi sem maradt,hozzák be a szemetet az Unióból.Orbán úr naponta elmondja,mit hoznak be élelmiszerként és nem kér belőle.

Rolling   2012. január 26.

anna schwelung:Dolgoznak az elvesztett nyugdíjas szavazatok helyetti -határon túlira hajazva.
Vajon akik 7-8 ezerrel kevesebbet keresnek az új rendelet szerint-ott voltak?
Úgy láttam,nem 200,000 alatt keresők vonultak!

Kedvencnek jelölték
Albumokban