_
IMG 0334
  • 2012. júl. 16.
  • 537
  • 9
  • 8
  • beágyazás
    M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Bajai halászlé hozzávalói
Gyártó: Canon EOS 1000D
Fókusztáv: 30mm
Rekesz: f/4.5
Zársebesség: 1/60
ISO: 400
Készült: 2012. júl. 15. 08:43
Kevesebb
Több

bokamari   2012. július 16.

Tésztával még sose ettem!!
Lehet, hogy megimádnám?

Zsazsa anyo   2012. július 16.

Mari, nem tudom, hogy imádnád vagy sem. Egyszer egy
csárdában ettük tésztával, azóta csakis!:))) De csak a
gyufatészta jó!

bokamari   2012. július 16.

Igen, hallottam, hogy úgy jó!!
Híres a bajai!!
Tán én is egyszer...

szusi   2012. július 16.

Zsazsa anyo:)!!!!!-receptért könyörgök!!!!!-eldöntöttem:megpróbálom megfőzni,nagyon nehéz?

faterphoto   2012. július 19.

Pardicsom és vőrősbor ? nincs a képen a bort még csak értem, de a paradicsom nem fogyhatott el :o)

Zsazsa anyo   2012. július 19.

Fater: paradicsom volt, az lemaradt - vörösbort nem szok-
tam. Még sosem láttam, hogy tesznek a halászlébe:)
Légyszives áruld el, hogy milyet és mennyit...
(A paradicsomot azért sem irtam, mert nincs a receptben,
de levesekbe soktam paradicsomot és paprikát tenni)

Szilvia68   2012. július 21.

...a bort idd meg! én úgy szoktam, Zsazsa hallé főzéskor! :-)

Zsazsa anyo   2012. július 22.

Sajnos a bort sem szeretem, max. ételben - ha muszáj...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban