_
20090.08.20-21 002
  • 2011. ápr. 23.
  • 311
  • 7
  • 5
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Tavaszi egyveleg (újburgonya, póré- és lilahagyma, sárgarépa, fehér és piros paprika, zeller,
cukkini, csirkemáj, petrezselyem, chili, só, bors, olaj) Mindenki a kedvenc zöldségével el-
készitheti.
Hozzávalók: Fentiek, olaj, só, bors, petrezselyem
Olajon a hagymákat (cikkekre vágva: lilahagyma, póré v. újhagyma vastagabb karikára)
üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a darabolt csirkemájat. Mikor megpuhult, zsirjára
sütjük, borsozzuk. A többi hozzávalót külön-külön megpároljuk kevés olajon. Hamar
meg van, mivel mindegyik zsenge még. A végén mindent összekeverünk, sózzuk és
petrezselyemmel megszórjuk. Laktató, finom étel. Jöhet még hozzá tejfölös
uborkasaláta. A képen látható, hogy mit, hogyan darabolunk fel.(Mehet még bele
karfiol, padlizsán is)
Gyártó: Olympus SP510 Ultra Zoom
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/25
ISO: 800
Készült: 2009. aug. 21. 12:12
Kevesebb
Több

Bányászlány   2012. március 14.

Ó Istenem ezt rögvest magamévá tenném, de addig is elteszem talonba(engedelmeddel). :-)))

Zsazsa anyo   2012. március 14.

Ez tényleg finom! Azért van a recept is, hogyha valakit érde-
kel - elkészithesse! Próbáld majd ki!

Bányászlány   2012. március 14.

...meg is teszem hamarosan, igazi tavaszi étel, telis-tele finomabbnál, finomabb zöldséggel...:-))))

Zsazsa anyo   2012. március 14.

az a legjobb benne, hogy mindenki olyan zöldséget tesz
bele, amilyet szeret.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban