_
Terülj asztalkám.
  • 2016. nov. 24.
  • 90
  • 11
  • 13
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Torta krém: 20 dkg. kristálycukrot, 2 evőkanál kakaót, 3 egész tojást jól elkeverünk, utána gőz fölött
addig főzzük, míg elfő a habja. Ha kihült, hozzáadjuk jól kikevert 25 dkg. RÁMA margarinhoz, amivel
még egy ideig keverjük robotgéppel.
Kevesebb
Több

Hermi   2016. november 24.

Erzsike, azt hiszem egy egész csapat fog hozzád ezek után ellátogatni!.:-DD

Somogyi Erzsébet   2016. november 24.

Éva, Hermi szívesen látlak mindnyájatokat.
Most ugyan csak sajtos rúd van a hűtőben, de holnap kakaós kevertet szeretnék sütni.
A képen látható túrórudi is nagyon finom és a torta főzött krémje is nagy kedvenc.

Hermi   2016. november 24.

Drága Erzsike! Nyeltem egy nagyot, alkalomadtán tényleg benézek hozzád!:-DD

Somogyi Erzsébet   2016. november 24.

Hermi!
Örülnék nagyon!
Nem Te lennél az első net-es ismerős, aki meglátogat.

anna schwelung   2016. november 28.

Az a középső hosszú, egyenes, kenőcsös, édességes nekem való....

Somogyi Erzsébet   2016. november 28.

anna! Jó az ízlésed.
Ha bárkit kérdezel a Családomban, mindenki arra szavaz.
Szívesen küldöm a receptet.

anna schwelung   2016. november 28.

Óóóó, nagyon kedves vagy!
De én nem vagyok valami nagy sütögetős, inkább a párom szokott bíbelődni vele.
Amennyit látok, úgy tűnik klassz piskóta tészta az alapanyag friss sárga tojásokból....

Somogyi Erzsébet   2016. november 29.

Ennél a sütinél a krém a lényeg!
Piskótát lehet készen is venni, bár a családom szerint az olyan fűrészpor ízű, a krémet meg egy iskolás gyerek is el tudja készíteni.
Nem macerás.

anna schwelung   2016. november 30.

:-))))
Akkor képzeld milyen fűrészpor ízű lehet az asztaloséknál...

Somogyi Erzsébet   2016. november 30.

Valószínű Asztalosék gyerekei is jobban szeretik a mama által készítettet. :D
Egyébként igazuk van, annyiért már inkább sütök itthon.

Kedvencnek jelölték
Albumokban