_
Ferrari 612 Scaglietti
  • 2009. febr. 24.
  • 633
  • 4
  • 18
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Londíner "bácsi" fotóz a háttérben :D
Gyártó: Olympus FE-330
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/3.6
Zársebesség: 1/2
ISO: 200
Készült: 2009. febr. 21. 17:51
Kevesebb
Több

Zo HUN   2009. február 24.

:D Fényképezőve, vagy mobillal? (Így nem lehet olyan jól kivenni, ekkora méretben). Szép képgyűjteménye lehet! :P Ki tudja miféle verdák szaladgálnak errefelé, amikor nem vagyunk kint?

Nylon   2009. február 24.

Egy tükörreflexes géppel fotózgatott, ha jól láttam!

Zo HUN   2009. február 24.

Ilyenre tellik neki Londíner fizetésből? :P Megyek Londínernek :D !

Zo HUN   2009. február 24.

Ilyenre tellik neki Londíner fizetésből? :P Megyek Londínernek :D !

bence93   2009. február 24.

Nem csodálom, a helyében én is fotóznék :) Amúgy szép kép lett!

mufracsek   2009. február 24.

Be kéne húzni a londínert is ide az oldalra. Lenne egy nem gyenge képgyűjteménye. Vagy legalább megkérni, hogy valahogy jelezzen, ha van ott valami új :) Ő lenne a tuti forrás :-))

Zo HUN   2009. február 24.

kérdés, hogy mennyit fieztünk neki! xD... Vicceltem. Tényleg nem rossz ötlet amúgy! (Hátha ezt a képet egy londíner is nézi! Ki tudja? Vágül is sokan ismerhetik a penge_verdákat!)

mufracsek   2009. február 24.

Ti még "gyerekek" vagytok, nektek kéne egyszer megfűzni. Ha arra jártok, akkor megkérdezni szoktak-e fotózni, mik járnak oda, hányszor, mi a felkapott időszak, mikor érdemes menni, lesz-e valami komolyabb érkező (azért ezt az előfoglalásokból biztos lehet tudni), és hasonló kérdések. Majd rá lehet térni, hogy adtok neki egy papírlapot, amin az inda, penge_verdák lik van, hogy nézze meg. Végezetül a kegyelemdöfés, hogy próbáljátok meg rávenni valami infóláncra :)
Barátaim, szép feladat áll előttetek :D Hajrá. Majd szóljatok ha van eredmény :-)

Zo HUN   2009. február 24.

Gyerekek? Csak én vagyok itt a gyerek xD...(Szinte). Legalább is a legtöbben már a 18-fele vannak.Na, majd legközelebb megkérdezem!

Kriss   2009. február 24.

Én már egyszer mondtam neki az indafotót (de csak úgy, hogy nézze meg :) Egyébként tavaly egy Canon 400d-je volt amit el akart adni és egy D90-es nikont tervezett venni, ha minden igaz akkor ez már a nikon. De tényleg érdekes lenne látni a képeit =)

airnorbee   2009. február 24.

Kitudja lehet már tölti a képeket valami áll néven:)

mufracsek   2009. február 24.

Valahol gondoltam azért, hogy a londínereket is érdeklik az ott megforduló autók, de azt azért nem gondoltam, hogy ők is korrektül nekiállnak fényképezni. Mivel ők ott vannak egész nap, gyakorlatilag minden ott megforuló autót lának, tényleg érdekes lenne megnézni, hogy ők milyen képeket csináltak, é shogy milyen olyan autó van, amit mi még nem is láttunk, nem is hallottunk róla.
Egy pár biztos menne a kedvencek közé
(ja, azt tudni kell, hogy nekem - egy két kivétellel - csak olyan autók vannak a kedvenceim között, amiket még nem láttam. Tulajdonképpen nekem a "kedvencek" menüpont egy gyűjtőhely azokról az autókról, amiket még nem láttam, amiket még keresni kell)

Zo HUN   2009. február 24.

Mufracsek, nállad tényleg csak olyanok vannak! :) én már észrevettem

mufracsek   2009. február 24.

Én úgy vagyok vele, hogy amiket láttam, azokat bármikor vissza tudom keresni akár a saját, akár más képei alapján. Viszont amiket nem láttam, azokat sokkal nehezebb visszakeresni. Így gyakorlatilag összegyűjtöttem azokat, amik még hiányoznak. Illetve átmenetileg azokat jelölöm kedvencnek, amik alatt valamiről szóló beszélgetés van (így pl. most ezt is). Mindenki arra használja a kedvenceket, amire akarja. Én erre. :)

I\\/I4R[ł   2009. február 25.

Én azért nem a "Kedvencek"-et használom azon autók gyűjtésére, amik még nincsenek meg, mert más forrásból is szerzek képeket, ezért inkább letöltöm őket egy mappába. (ha valamit megtalálok közben azt kitörlöm)

Tuninglove   2009. február 25.

Mufra! És csak azokat rakod be kedvencek közé, amiket pesten láttak?? A vidékieket nem??

mufracsek   2009. február 27.

Inkább amit Mo.-n. Meg aminek látszik a rendszáma.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban