_
Ferrari F430 Spider
  • 2008. nov. 01.
  • 560
  • 5
  • 11
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
(Egy darabig nem töltök fel több Penge Verdát, mert úgy látom az érdeklődés elveszett....) Én így látom, de meg lettem győzve :) :D Tehát továbbra is leszenk friss képek tőlem :P
Gyártó: Olympus FE-330
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/3.6
Zársebesség: 1/125
ISO: 64
Készült: 2008. nov. 01. 15:36
Kevesebb
Több

Tuninglove   2008. november 02.

NE!! Tölts fel továbbra is! Engem és még szerintem másokat is érdekel!! :)

Lui (törölt)   2008. november 02.

Egyetértek Tuninglove-val! Tölts fel továbbra is!!! :)Az érdeklődés pedig nem veszett el, csak még kórán van :):)

Nylon   2008. november 02.

Nem az a baj, hogy korán van :) :D Hanem, hogy máskor plö egy Ferrari vagy egy ilyen ritka jószínű Bentley sokkal több embert vonzott..... plö nem is olyan rég az ilyen képeket naponta többszázan nézték meg... mostanában meg sokkal kevesebben... A nézettség igazából nem érdekel :) Csak tök jó, hogy a képek sok emberhez jutnak el :) És mostanában egyre kevesebb emberhez jutnak el... De meggyőztetek!!!! :) Jófejek vagytok :D Ha látok valamit fel fogom rakni! :)

csoki   2008. november 02.

hát... lehet, hogy igazad van, de szerintem tök mindegy a nézettség, úgyis csak a megszokott tizenakárhány ember szokott kommentelni, meg kedvencekhez tenni..

kialakult már egy közösség, akik úgyis megnézik a képeidet, és még értékelik is, hogy megosztod velük, szóval a többi szerintem nem számít... én mindig örömmel teszem fel ide a képeimet (mert végre fényképeztem valamit - mondjuk mostanában nincs időm ilyenekre), függetlenül attól, hogy hányan nézik meg...

Nylon   2008. november 02.

A probléma elhárult :D Amúgyén is azt mondom, hogy a nézettség nem számít!!!! Csak jó érzés, ha sok emberhez jutnak el a képeim :)

Zo HUN   2008. november 02.

Jaja, Nylon jó érzés..., de Csokinak igaza van! Örülök, hogy továbbra is töltessz. Amúgy neked is igazad van. Annak idején (én Marco16-tal talán márciusban kezdtünk, de lehet április...) sokkal többen néztek egy képet, 1 nap akár 100-an is, I. nap ahogy feltöltödded... sőt...többen, és akkor minden képet sokan néztek... SZÉP KÉP LETT! GRAT! + kedvenc :P

Nylon   2008. november 02.

Köszi :) Amúgy már most várom a tavaszt, hogy mégtöbb jó verdát fotózhassak :D

I\\/I4R[ł   2008. november 02.

Szerintem se állj le, mert a hétvégén sok szép verdát elkaptál!!! (sokat irigylek is :D ) A nézettség tényleg nincs a toppon, de van egy közösség, aki nézi a képeket!
Jön a tél, egyre kevesebb kép fog születni, de tapasztalatból tudom, hogy a tavasz nagy királyság lesz! (egy hétvége alatt a Roosevelten 6-7 új autót láttam)

mufracsek   2008. november 02.

Sorry, hétvégén Miskolcon voltam.
Tehát ABBA NE HAGYD A FELTÖLTÉST!! :) Pláne így, hogy közeleg a tél, jönnek a hideg napok, ritkábbak lesznek a fényképeznivaló autók, így jobban fogunk neki örülni. Várjuk a képeket, és örülönk, ha van mit nézegetni! :)

Nylon   2008. november 03.

Jó jó :) Meg lettem győzve :D Lesznek képek persze, ha lesznek penge verdák :D

mufracsek   2008. november 04.

Én is csak akkor tölrök fel, ha van mit. HIánypótlónak nem fogok Merciket, meg BMW-ket fotózni. Akkor inkább semmi. Most a Gumball képeket teszem fel, mert egyébként nem tudnék mit. Már alig van a tarsolyomban régi kép. Ha azok is elfogynak, akkor utána tényleg marad az, hogy alig lesz feltöltés (részemről). Csak ha látok valamit.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban