_
Emberiség
  • 2012. jan. 18.
  • 257
  • 1
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A kép Raffaello Erzsébet és Mária találkozása, a vers József Attiláé.

szusi   2012. április 17.

Nagy ötlet,szép munka-nagyon tetszik,csodásak a fotók....a versekről nem is beszélve:)!!

Humanista   2012. április 17.

Kedves Szusi! Köszönet az elismerő szavakért. Jól esik a biztatás, mert József Attilának még sok verse vár "képesítésre". Örülnék, ha követőkre találnék, mert Petőfi, Ady, Arany, Vörösmarty, Kölcsey és korunk számos csodás, tömör sora újra és újra gondolkodtat és képeket ébreszt.

szusi   2012. április 18.

Már munkálkodom én is kedvenc idézeteim "megképesítésén"-megszületett egy pár,csak az idő......,ha elgondolkodom,szívesen követném a példádat,dolgoznék Szilágyi Domokos vagy Petőfi verseivel,talán egyszer.....:)!

Humanista   2012. április 18.

Kedves Szusi! Leggyorsabb megoldásként azt találtam ki, hogy a neten lévő J.A összesből a print segítségével képernyőfelvételt készítek a versről, vagy egyes szakaszairól, amit utána kivágok, ha kell méretezem, majd a kollázs szerkesztőbe teszem és hozzáillesztem - a szerintem a vershez illő - képet, vagy képeket. Ha több képet tartok fontosnak, akkor először a képkollázst készítem el és egy újabb kollázs szerkesztésben azt teszem a vers, vagy vers-szakasz mellé. Drukkolok, hogy legyen időd és hangulatod, rálelj arra a képre, amely számodra a verset leginább jellemzi. Neken ez okozza a legtöbb fejtőrést. Kérlek küld meg, ha az első verses képed elkészült, a humanistak@gmail.comra. Köszi Humanista

szusi   2012. április 19.

Köszönöm a segítséget,természetesen igénybe veszem:)!-a gondolatmagocskát elültetted a fejemben,a tegnap többször is eszembe jutott a dolog,és már körvonalazódik.Egyet biztosan tudok már: az általam szeretett verseket képesítem meg,színes lesz a paletta.
Igérem,elküldöm neked,ha készen leszek az elsővel.Tudod,most benne vagyunk családilag egy olvasási hullámban,a kislányom is nagyon sokat olvas zsenge kora ellenére,és ezt nem hagyjuk veszni,most a II.Világháborút vesézzük,olvasunk,filmet nézünk és megbeszéljük,a gyerek nagyon élvezi,nyáron már megyünk is megnézni a Sasfészket.Úgy vélem rengeteget tanúl belőle és nem a gép előtt űl folyamatosan mint a kortársai zöme.
Hiszek abban az egyszerűségben:ha almamagot ültetsz,almafát kapsz....és ezért kissé sajnálom az időt minden mástól.Köszönöm a kellemes beszélgetést,jelentkezem,további szép napot:Szusi

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban