_
Tagged - zati
  • 2009. márc. 05.
  • 1147
  • 23
  • 17
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
(1) Most épp egyféle számjeggyel, egy 3-assal le lehet jegyezni a koromat. Hogy??? Neeeem. Nem 3. Nem talált nem is 333. Hát izé.. 33… Krisztusi kor, szokták volt mondani. Ennek fényében, ahogy látszik a képen, komolyan veszem a mondást.

(2) A fényképezésen kívül a másik gyengém az autók. 4 évesen volt ez idáig az első balesetem, amikor is Trabant márkájú személygépjárművünkkel cseresznyefához préseltem Anyám kemping biciklijét, az önindító madzagjainak összeérintése után. Nagyon szépen szikráztak amikor összeérintettem őket, kár hogy nem volt akkor még DSLR kamerám.

(3) Komolyan mondom nem értem azt a debella montain-bike-ost, aki 2 évvel ezelőtt a biciklis úton kanyarban a haverjának hátrafele dumált valamit miközben a szemből érkező biciklist letarolta személyemben.

(4) Egyébként 40. születésnapomra Ferrari F430-ast szeretnék venni magamnak. Mondjuk ezt még sok minden befolyásolhatja.

(5) Akik régebben ismertek, ma azt mondják milyen férfias lettem. De hát könyörgöm, négy Nő vesz körül a mindennapokban, egyszerűen kell képviselni az erősebbik nemet, mert ők sokkal könnyebben mondanak nemet.

(6) Nem igazán tudom, hogy lesz ebből 16 pont, de már olyan sok embernek sikerült. Lehet, hogy Én leszek az ELSŐ akinek nem???

(7) 1 éve fotózok aktívan, és pont ennyi ideje van DSLR kamerám is. Nikon. Ezt azért tartom fontosnak, mert így az emberek kb fele talán kedvelni fog. Előtte egyébként egy jó kis Canon S1 IS-em volt. Amikor megvettem, azt gondoltam micsoda szerkezet, maga a csúcs. Mostanra tudom, hogy legyen akármilyen jó fényképezőgépem, mindig lesz olyan amiről tudok majd álmodozni.

(8) Ha nem fényképezek és a család mellet marad még idő munkára is, akkor szoftverfejlesztéssel szoktam foglalatoskodni, mint a magam, meg a Feleségem ura. Régebben mindenek felett állt a szoftverkészítés, de ha objektíven nézem a dolgot, akkor ma már bármilyen szoftvert megírnék egy profi objektívért cserébe.

(9) Amit eddig leírtam, meg amivel foglalkozom, ahhoz semmi köze nincs annak amit az egyetemen tanultam. A matek-fizika szakoknak végül is szoktam néha hasznát venni.

(10) Elég sokat utazom. Eddig csak Budapesten, most már Sopronban és Budapesten is élek. Egy idő után meg majd csak Sopronban fogok már élni.

(11) Éppen építkezek, vagyis figyelem, ahogy épül a ház. Elég nyomasztó, hogy mennyi hasznos dolgot tudtam volna már venni a fotózáshoz a kivitelezőnek kifizetett összegekből.

(12) Régen aktív sportoló voltam, ma próbálok aktívan sportolni. Érdekes problémája van a térdemnek. Nem merek orvoshoz menni, mert biztos meg akarnák műteni. Ha egyesével veszem a lépcsőfokokat, akkor baromira fájnak a térdeim, de ha mondjuk kettesével, akkor már nem.

(13) Ja és volt még egy biciklis balesetem, gyerekkoromban elütöttem kb 40-nel egy kisebb cigánygyereket. Ha jól tudom most épp nyugodtan mondhatom így. Igazából két gyerek próbált átszaladni előttem az úton, az elsőnek sikerült.

(14) Annyira rossz szóvicceket szoktam gyártani, hogy már jók. Mindig improvizálok, nincs ismétlés. Na ez nem igaz, mert van egy két kedvencem, pl a kenyér sas, vagyis a kenyér héjja. Ma már az ismerőseim a jellegében hasonló megjegyzéseket egyszerűen zati-s viccnek titulálják.

(15) Vannak dolgok amikben korán értem és vannak amikben elég későn. Pl mindig 4-5 évvel idősebb lányokkal kavartam. De például a Depeche Mode-ot csak 1-2 éve szeretem.

(16) Na most meg teljesen beindultam, és máris itt a 16-os pont. Na majd írok egy másikat is…
Kevesebb
Több

mákszem   2009. március 05.

14. Szerintem a legsárgább madár a citromhéja.
15. 4-5 év? Mindig? Elnagyolt becslésnek tűnik...
16: Nosza, máris sok érdekes újdonságot tudtunk meg.

darthwalk   2009. március 06.

remek 16 pont! :)

szóviccek miatt engem is próbáltak már szakrálisan meggyilkolni, főleg az úgynevezett szeretteim. a munkahelyemen meg folyamatosan nagy dózis szóviccet kapok és ezt elég nehéz egyensúlyozni. félek hogy skizofrén leszek.
(na ez lehetne a 17. pontom: http://indafoto.hu/darthwalk/image/571809-8be8e18f )

Daweed   2009. március 06.

Megvagyok. köszönöm a levelet :)
Még nem volt időm leírni magamról a jellemzést.
De legkésőbb holnap pótolom.
http://indafoto.hu/Daweed/image/3067795-52741d24/85133

Bizsu60   2009. március 06.

Zati, az albumhoz írtam a 16 pontot, és nem találom, mit csináljak?

bonka1212   2009. március 07.

Jó kis leírás! :D

A 7-es nekem is nagyon tetszik! :)

Amúgy elkészítettem én is:

http://indafoto.hu/bonka1212/image/3070073-9b38cb2d

Bizsu60   2009. március 07.

Szóval, a képet lecseréltem egy finomabbra, és rondábbra:))) Megírtam alá a 16 pontot. Rányomtam, hogy mehet, és volt nincs! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:)) Ti láttok valamit????????
http://indafoto.hu/Bizsu60/image/3072773-ee34f02a

Bizsu60   2009. március 17.

Zati kész vagyok, de máshova írtam, mert nem mentette el megint!

Astek   2009. április 12.

rendben van ez a kép!...és a 14es pont :D:D:D:D:D

mayci   2009. július 20.

Ez a kép is nagyon kedvenc!!! És igen a 14. pont :D:D

Kedvencnek jelölték
Albumokban