_
giccs
  • 2010. okt. 21.
  • 297
  • 3
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon PowerShot A720 IS
Fókusztáv: 5.8mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/400
ISO: 80
Készült: 2010. okt. 09. 14:11
Kevesebb
Több

WadWanda   2010. október 21.

Giccsverseny lesz?:) A színek gyönyörűek!

McUm   2010. október 21.

Nem lenne giccs, ha nem szinezed át ennyire az AP CS4 W-el! .-)

McUm   2010. október 21.

Egyébként attól még nem giccs valami, ha átszínezik! Csak nem foto. Fotografika ... akármi. A kép címkéjében azonban szerepel, hogy "kreáció". - Hivatalosan CAP/CMP/CPM lehet a besorolása. - A botanikusok persze megmosolyognák a színeket. De képnek attól még jó! :-) Peace

xlator   2010. október 22.

Kedves McUm, az inda fotofalon kiemelt képek között illetve készítői között egy kisebb fajta csata folyik az ügyben, hogy mi a giccs és mi nem. Én ilyen módon kívántam felkorbácsolni ezt a csatát, mivel egyet értek VLM-el, úgy döntöttem kipróbálom, vajon többen kommentezik és nézik a képeimet, ha giccses.

WadWanda   2010. október 22.

Asszem baj van a szememmel, nem vettem észre, hogy nagyon átszínezted csak mentem a cím után. Lehet, hogy illúzió rombolás de elárulod, hogy ez a növény amúgy milyen színű? Babérmeggyre gondolok....

xlator   2010. október 22.

Megmondom őszintén, hogy ez egy kísérlet volt. Este felrakom az eredeti fotót. A kísérlet lényeg, hogy vajon valóban a "giccs" tetszik jobban vagy egy jó fotó eredetiben is jó? Szerintem nem kelti fel a figyelmet mert átlagos. Befolyásolhatóak vagyunk! A fotó címe, az esetlegesen jó kreáció, a csatolt humor, és utána a fotóra érkezett kommentek, mind-mind látogatottságot generálnak! De ettől még nem biztos hogy giccs amit csinálunk!!! Viszont úgy fest, hogy jól szórakozunk mi akik aktív résztvevők vagyunk. Nekem ez a fontos az indafotón.

WadWanda   2010. október 22.

Gondolatolvasó vagy, eredetileg ezt szerettem volna kérni csak nem mertem, mert ez eleve egyfajta intim szféra, olyan lenne mintha egy modellt megkérnék, hogy mossa le a sminket:) Várom a képet!

xlator   2010. október 22.

Igazad Tibor. De jó ötlet. :-)
Most csak azért ennyire szegényes a giccs mennyiség, mert kicsit bátortalan vagyok még. De mint azt már írtam, tanulok a kritikából!
:-)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban