_
Előbb, utóbb...
  • 2012. júl. 10.
  • 1404
  • 25
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Idézet a 2498-ban megjelent „Nagy Magyarország története az ezredfordulótól, napjainkig" című kiadványból:

„2149-ben, végleg kiszáradt a Balaton, még a Tihanyi öbölnél is. Eddigre a népnyúzó komcsik helyét már 86 éve átvették a keletről betelepült Izraeliták, akiknek a megmaradt vízkészletre fájt a foguk. Ezt meglátva a Szaudi Érdekközösségi Kartell, hódító hadjáratba kezdett, Dél-Európa felől. Törekvéseik sikerrel jártak, mert 2152-ben elfoglalták a Kárpát-medencét. Ittlétük bizonyítékai, a mára csak romjaikban fellelhető mecsetek, és egyéb építmények. 2320-ra azonban annyira átalakult a népesség, hogy a magyarok kikiáltották az önálló Magyar Medence Országát (MMO). A régészek csak mostanában kezdik feltárni mindazokat az itt felejtett építményeket, emlékeket, melyek az elmúlt közel ötszáz évről tanúskodnak."

Nem ám komolyan venni ezt sem, ez is csak egy fikció :-)

zoliber   2012. december 20.

Vagy éppen Spirő György "Feleségverseny"-e: a fenti fantáziacsapongáshoz hasonlít, csak időben mindössze 2030-ig megy és pár sor helyett 300 oldalnál több. :-)
http://magyarnarancs.hu/zene2/konyv_-_pacban_-_spiro_g...

wyx   2012. december 20.

Valahol hasonlóra gondolhattunk mindketten Spíróval, mert nekem is gyakran sok a „nagyon magyarkodás". Ennek erősen ironizáló esszenciája lett ez a „képaláírás". Úgy hiszem, csak a valódi történelmi távlat adhat magyarázatot bizonyos dolgokra. Talán 300 év már kellően nagy idő az objektivitáshoz :-)

Gábor Nagy   2013. november 08.

Szerintem ez a kép simán megállná a helyét keret nélkül is. De ezt már biztosan 1000x hallottad.
Nagyon tetszik! (így is) ;)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban