_
21

Szávay István (Jobbik)

  • 2010. márc. 25.
  • 43125
  • 0
  • 16
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Olympus X-3
Fókusztáv: 7.8mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/30
ISO: 100
Készült: 2006. ápr. 30. 03:24
Kevesebb
Több

iziglen   2010. március 25.

Aki volt egyetemista, az minimum ekkora ökörségben benne volt! Fogadok, annak idején Orbánék sem csak templomba jártak hétvégén. Most minden nap kijön a sajtó egy 10 éves egyetemi bulin készült fotóval, hogy lejárassák a Jobbikot.

Toyo   2010. március 25.

Inkább a fidesz vagy bárki járassa le, mint a parlamentben ők magukat.

Nade   2010. március 25.

Az micsodája ott neki, az a ceruza-szerű? Ennyire vékony, vagy torzít az eszköz üveg/műanyagfala?

rosalinda50   2010. március 25.

pont az ilyenek valok a parlamentbe...........azt már nem, már bíztos nem fogok rájuk szavazni..

dumi   2010. március 25.

A kedves témakirobbantó Kirk kapitányunkról némi infó:


http://plakatmodding.blog.hu/2010/03/25/jobbik_gyalazo...

AZ OTT VIRSLI

kedves rosalinda50 köszönjük hogy 46 perce regisztrált. továbbá azt is hogy kiskirályság fideszre és csányi pintérsanyi féle emberekre esetleg Lendvai volt cenzor és a baloldali milliárdosokra...esetleg a kizárósdit játszadozó mdf vagy az szdsz 2.0-ként újraéledő LMPre szavaztál
hogy a fideszfenntartotta miépre és Civil összefogásról már ne is mondjak semmit

NHeni   2010. március 25.

rosalinda50
Nem is kell rájuk szavazni, majd megteszik mások helyetted!
Pl. én! Meg az ország minimum 30%-a. Egyébként bárkiről lehet találni ilyen fotókat, szerintem az, hogy valaki néha kiereszti a gőzt és alkoholizál, vicceskedik , na az nem annyira gáz. Szerintem. Uff. :o)

rosalinda50   2010. március 26.

NHeni! Igy igaz! Minden embernek szíve joga eldönteni kire szavaz! Bárkiről lehet ilyen fotókat látni? Mostanság csak a Jobbikról lehet szépen sorba, a kormányzáshoz fel kell nőni, szerintem.......Uff. ahogy Te mondanád...

dumi   2010. március 26.

És szerinted nem furcsa hogy hogy 1-2 olykor több éves dolgok ÉPPEN most a kampány előtti 10-30 napban jelennek meg napi rendszerességel? Hol az egyik hol a másik újságban...ez egy kibaszott összehangolt támadás!
Figyeld meg ápr 11-re fog kicsúcsosodni tuti majd valami orbitális nagy dolgot fognak kihozni.

Az újságíróknak eddig is lett volna lehetőségük feltárni ezeket a dolgokat. Hiszen nem tagnapi ügyeket hoznak fel! és az adott képviselőjelöltek sem tegnap léptek be a pártba. HOL VOLTAK EDDIG? költői a kérdés

rosalinda50   2010. március 26.

helyes, igazad van, régi fotók, de akikről ily kompromittáló fotók vannak, az ne akarjon, elől járni, törvényhozásokban résztvenni.....( tudod van olyan, hogy példamutatás) a mi gyerekeinknek ez nem lehet példamutatás....... és nem csak Ő van, hanem többen is már akik nem méltó viselkedésük miatt kerültek, éppen most nagyító alá.... de tudod mit nem szeretnék vitázni veled, hisz én, és Te is másképp gondolod, és ez mindkettönknek szíve joga...és ez nem költői kérdés.

korin_geisha   2010. március 27.

Először én is azt hittem, hogy az a nemesebbik szerve, de aztán észrevettem, hogy nincs fitymája, szóval biztosan virsli. Elég bizarr, hogy böngészek a fotók között, és egyszer csak egy gyönyörű tájkép után ez kövertkezik. NHeni után: Uff. :o)
Különben nálunk a végzősök mind Jobbikosok, szóval lesznek itt szavazók azért bőven, de az biztos, hogy én örülök, hogy nekem még nem kell szavazni, mert lehet el se mennék... borzalmas ez az egész.

ke_csa   2010. március 27.

Ne ítélj, hogy ne ítéltess...
Én a programja miatt szavazok a Jobbikra, és nem a képviselők ifjúkori hülyesége az ami eltántorít.
Az elmúlt húsz évben nem volt olyan parlamenti párt, amelyiknek ne lettek volna ennél sokkal durvább ügyei. Ráadásul, az akkori jelenben, nem pedig a múltjukban.
Mindenkinek szíve-joga, hogy mit bocsát meg a képviselőinek... parlamenti disznóságokat, vagy az ifjúkori hülyéskedést.
(volt húsz évem, amit elloptak, ez az ár belefér, hogy valamennyit visszakapjak)

Szebb jövőt

rosalinda50   2010. március 27.

hát én most megmondom, pedig nem vagyok jós,
nem fogunk mi semmit visszakapni....és főleg nem
a " jobbik"-tól...ez meg az én szerény véleményem, és
igy igaz, az összes egyetemi végzős, menjen és
szavazzon rájuk....... mindenkinek szíve-joga, mint már írtam, nincs ezzel baj.....

congarts   2010. március 28.

"Szávay István történész-politológus, jelenleg doktori tanulmányokat folytat. Tősgyökeres soltvadkerti, evangélikus parasztcsaládból származik. Meghatározó érték számára a magyar föld szeretete, a munka becsülete, a hit megélése és a hagyományok ápolása. Számos társadalmi szervezet tagjaként a művelt és kulturált ifjúságért, valamint a nemzeti összetartástudat erősítéséért dolgozik."

angyalreku   2010. április 06.

Én is úgy vélem, hogy mindenki arra szavaz akire akar. De ne feledjétek, hogy ez egy büdös gyökér.. egyszerű ember aki magának akarja mindig is a hasznot!

A Civil Alap tagja, gondolom arról már hallottatok milyen pénzmosás folyik ott.. nnos ez a hithű bunkó paraszt folyamatosan megegyezik a kommunistákkal, hogy egymásnak szavazzanak meg támogatásokat.. több millió forint értékben!!
Közben ahol HÖK-ös volt, valami ELTE karon.. ott úgy lopta el a hallgatóknak szánt pénzt, hogy átutalt több alkalommal a Jobbiknak! HHát ilyen párt ez a Jobbik és ilyen klassz, gerinces, magyar érzésű, őszinte emberekre fogtok szavazni! De mondom szívetek joga!

rosalinda50   2010. április 06.

Én nem mondok róla ilyen kemény véleményt, mert nem ismerem, de a folyamatos negatív hirek miatt, ami körül lengi ( ezt a pártot) hát teljesen megváltozott a véleményem rólunk, nem hiszem , hogy ilyen embereknek kellene kormányoznia az országot.... ez is csak az én véleményem...és nem érdekel, ki ért vele egyet, és ki nem,
ez is szive-joga minden embernek kire fog szavazni....... no comment