Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
ibi67
ibi67 2011. november 07.
Szedtél is gesztenyét?
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 07.
Valamikor rengeteget szedtem, de sajnos közben allergiás lett a kezem, azóta meg se próbálom....
ibi67
ibi67 2011. november 08.
Férjem állandóan castagnaccio nevű olasz sütit akar enni. Sajnos gesztenye lisztből készítik. Azt pedig nem láttam még Magyarországon. Pedig tényleg finom süti, és gondolom, a receptje megvan a neten.
Az allergia kellemetlen. Nekem néha ismeretlen mosószertől szokott kijönni.
Szép napot, reméljük, olyan szép napos lesz, mint az előzőek.
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 08.
Tudom, hogy az olaszok édességben és tésztafélékben szinte verhetetlenek. Még én sem hallottam gesztenyelisztről.
Ági mama
Ági mama 2011. november 08.
Tacsi, nem csalódtam, ez gyönyörű!!
ibi67
ibi67 2011. november 08.
Csak októberben és novemberben kapható süti, és gesztenyelisztből készítik a castagnacciot, de nagyon finom.
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 08.
Igen, a gesztenyét fagyasztáson kívül semmi más módon nem lehet tartósítani. lehet, hogy a gesztenye liszt egy nagy találmány....
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 08.
Ági, mire én kijutok, mondjuk a hét vége felé, addigra már minden levelét lehullatja (sajnos) Majd meglátom.....