_
Évadnyitó kosármeccs előtti bemutató
  • 2016. okt. 02.
  • 344
  • 3
  • 6
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Évadnyitó kosárlabda mérkőzés a soproni arénában (a soproni csapat fölényes győzelmet aratott a budapesti műegyetem női csapattal szemben).

tacsifoto   2016. október 31.

Bizony, a Darazsak sokan vannak, és ezek csak a lányok! A fiúk a Tigrisek. Ezekből a gyerekekből nevelődik ki majd egy-két tehetség, akik bekerülnek a sikeres soproni válogatott csapatokba.
Az unokám is eléggé ügyesedik már, szépen vezetgeti a labdát, meg a kosárra dobást tanulja. Bala is trafál gyakran, pedig felnőtt pályán edz elég gyakran.

anna schwelung   2016. október 31.

Sok sikert az uncsinak!
Ha jól megtanulta vezetni a labdát, majd vezethet téged is, nehogy megint az autó alá sétálj...Úgy látom már a gyógyulás útján jársz, fotózol.
Valaha a Soproni Ördögök - MAFC meccsen én is jártam ebben a híres csarnokban. Előtte pedig az egyetemi pályán, ahol a SMAFC vendége volt a MAFC.

tacsifoto   2016. november 01.

Ja... azóta megnagyobbították, kinőttük az Arénát. Az egyetemi tornacsarnokban is szoktak jó meccsek lenni.... Sajnos most sok mindenről lemaradok, mert valahogy járókerettel elég nehéz az arén lelátóján helyet keresni...még tovább kell edzenem.

anna schwelung   2016. november 01.

:-(((
Viszont igen klasszul tudnád vele a nemtetszésedet kinyilvánítani a bíró triónak...

tacsifoto   2016. november 01.

Ó, azok biztonságos távolságban vannak, különben sem tudnám, kit is kell fejbe kólintani. Annyira nem értek azért hozzá, meg a verekedéshez sem. Szódásüveggel talán még elmenne...

Kedvencnek jelölték
Albumokban