Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
anna schwelung
anna schwelung 2016. május 06.
A bal oldali tábla alapján azt hittem londonországban jártál.
tacsifoto
tacsifoto 2016. május 08.
Nem, csak a szomszéd utcában, ahol a kedvenc angol kocsmám van. Néha ott szoktam ebédelni, no nem nyers birka steaket, hanem normál magyar kaját.
anna schwelung
anna schwelung 2016. május 09.
Nem is értem, hogy tudják megenni azt a véres vagy félig átsült húsdarabot?
tacsifoto
tacsifoto 2016. május 09.
Ezt én sem értem. Őszintén szólva a tatárbeafsteaktől is hidegrázást kapok. Újabban már nem is igen szerepel a magyar étlapokon. Na és mi a véleményed a nyers osztrigáról? El sem tudnám képzelni, hogy lenyelem....Brrrr.
anna schwelung
anna schwelung 2016. május 09.
A tatárt szeretem jó pirítóssal, bár az meg feltöri a gyenge kis szájpadlásom :-(
Párizsi utam során anno, gyakran ettünk étteremben és csak néztem a hazaiak szürcsölgetését. Én sem enném meg.
....de a csigát,kagylót, tengeri herkentyűket annál inkább. Ritkán fussa is rá, akkor dőzsölök.
tacsifoto
tacsifoto 2016. május 09.
Csigalevest már ettem, bár csak utólag tudtam meg, mi az. Finom volt. Kagylót is, de füstölve, de nem is hasonlított már semmire.
anna schwelung
anna schwelung 2016. május 10.
Dobozos kagyló pikáns mártással baromi jóóó (nekem) + a paella!!
tacsifoto
tacsifoto 2016. május 11.
Az tényleg jó volt.