_
Csütörtök délután
  • 2016. máj. 05.
  • 346
  • 7
  • 8
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Sopron, Széchenyi tér

tacsifoto   2016. május 08.

Nem, csak a szomszéd utcában, ahol a kedvenc angol kocsmám van. Néha ott szoktam ebédelni, no nem nyers birka steaket, hanem normál magyar kaját.

anna schwelung   2016. május 09.

Nem is értem, hogy tudják megenni azt a véres vagy félig átsült húsdarabot?

tacsifoto   2016. május 09.

Ezt én sem értem. Őszintén szólva a tatárbeafsteaktől is hidegrázást kapok. Újabban már nem is igen szerepel a magyar étlapokon. Na és mi a véleményed a nyers osztrigáról? El sem tudnám képzelni, hogy lenyelem....Brrrr.

anna schwelung   2016. május 09.

A tatárt szeretem jó pirítóssal, bár az meg feltöri a gyenge kis szájpadlásom :-(
Párizsi utam során anno, gyakran ettünk étteremben és csak néztem a hazaiak szürcsölgetését. Én sem enném meg.
....de a csigát,kagylót, tengeri herkentyűket annál inkább. Ritkán fussa is rá, akkor dőzsölök.

tacsifoto   2016. május 09.

Csigalevest már ettem, bár csak utólag tudtam meg, mi az. Finom volt. Kagylót is, de füstölve, de nem is hasonlított már semmire.

anna schwelung   2016. május 10.

Dobozos kagyló pikáns mártással baromi jóóó (nekem) + a paella!!

Kedvencnek jelölték
Albumokban