_
Várkerrülwet rekostrukciója 01.
  • 2015. aug. 30.
  • 437
  • 3
  • 9
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Sopron

anna schwelung   2015. augusztus 31.

Előre a még több díszburkolatos utca felé!!!
Összekuszálódtak a betűk a címben...

tacsifoto   2015. augusztus 31.

Köszönöm, máris javítom. A szomszédos utcákat is felmaratták....5 cm-re. Mit gondolsz, mit fognak azok kibírni? Semennyit, Csak már vége legyen, mert mindaddig a mi utcánkon át terelődik az egész forgalom.

tacsifoto   2015. augusztus 31.

Addigra összedőlnek a házaink. Már repedeznek, mert ez egy keskeny utca. Valamikor ugyanolyan széles volt, mint a Várkerület, ez megy körbe a várfalnál, de valamilyen oknál fogva a 19. században ennek a résznek a közepébe biggyesztettek még egy házsort... így a szép, tágas Ring helyett lett két keskeny utca, és még mindig "tér" nem utca, vagy még inkább sikátor....

anna schwelung   2015. augusztus 31.

A 19. században sem voltak különbek a városrendezők, mint manapság :-(

tacsifoto   2015. szeptember 01.

Hát arról meséket lehetne írni evvel a várossdal kapcsolatban. A 19. században városatyáink úgy gondolták, hogy ledózerolják hazánk egyik legszebb reneszánsz épületét és helyébe szép, nagy, mondhatni monumentális városházhát építenek. Jól el is cseszték (már bocsánat) az egész Fő tér középkori hangulatát... azóta is ott órmótlankodik, arról nem is szólva, hogy már azt is háromszor kinőtte az apparátus.

anna schwelung   2015. szeptember 01.

Az apparátus jellemzője, hogy szapora fajta.
Lakóhelyemen a tavaly őszi választások előtt minden területet feltúrtak, majd leköveztek, hadd mutasson szépen az urnához igyekvőknek.
Mostanság a szép füves, zöld területeket ássák fel, hogy helyén járdák épüljenek....járdák és átjárók lakótelepe. Látható lesz a közösségi portálon.

tacsifoto   2015. szeptember 01.

Az agyamra megy a sok lekövezés, betonozás, édes anyaföldünkből ma már szinte semmi sem látszik. A városi gyerekeknek vidékre kell menni, hogy földet lássanak

anna schwelung   2015. szeptember 01.

Elég, ha csak a gázszerelő felcsúti polgármesterhez mennek, annak aztán van földje doszt!

Kedvencnek jelölték
Albumokban