_
Bécsi út és Fövényverem találkozása
  • 2015. aug. 06.
  • 678
  • 8
  • 7
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Sopron, háttérben a Keresztelő Szent János templom, ami valamikor a johannita lovagok temploma volt. Jobbra a Fövényverem 1. számú Iker-Kovács ház, valamikor remek borkimérés volt itt. Balra a Bécsi út, az épület az egykori Mühl pékség, ami napjainkban Pékmúzeum.

tacsifoto   2015. augusztus 07.

Hát csak gyere Karolina, tényleg szép részei vannak városunknak, a külvárosok közül ez a legősibb, római kori maradványokra is leltek itt.

tacsifoto   2015. augusztus 07.

Az őzikék különösen augusztusban (a párzás idején, ami pont most van) gyakran okoznak balesetet aszfaltozott utakon is, ahol izgalmukban átrohangálnak. Szegény őzike!Remélem, az apukának nem esett baja?

anna schwelung   2015. augusztus 07.

Keskeny, kanyargós országúton (így nem is lehetett nagy sebesség) hirtelen bukkant fel a vad. Szerencsére nem történt személyi sérülés, az állatot a polgármesterség elszállította.

tacsifoto   2015. augusztus 07.

Mi a fene? Kellett egy polgármesteri őzvacsora? Azt a területi vadásztársaság hivatásos vadászának, vagy vadászmesterének kellett volna beszolgáltatni. Jog szerint az övék az elütött vad.

anna schwelung   2015. augusztus 07.

Nemcsak az őz volt előtte riadt, de a fiatalember is utána. Így aztán örült, hogy nem sérült, vihette a mester...

tacsifoto   2015. augusztus 07.

Az a legfontosabb, hogy neki nem lett semmi baja. Gondolom az autónak igen. Egy őz egész rendes sérülést tud okozni az autónak.

Kedvencnek jelölték
Albumokban