_
A csoport mögött kullogok
  • 2015. jan. 17.
  • 562
  • 10
  • 20
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kirándulás a Soproni hegység erdeiben

tacsifoto   2015. január 17.

Én hírhedt vagyok arról, hogy mindig a végén kullogok, fotózok, nézelődök, néha rám telefonálnak (ha van térerő) hogy hol a fenében vagyok? De most tényleg el is fáradtam, hisz a balesetem óta hetekig alig mozogtam, mert nem mertem z emberek színe elé kerülni. Örökké ezt kellett magyarázni, hogy mi is történt velem. Most már majdnem teljesen elmúlt, alig látszik valami.

mammaróza   2015. január 17.

Tacsi! Kimaradtam valamiből? Milyen baleseted volt?:(

Zsazsa anyo   2015. január 17.

Szép időtök volt! Nem tudom mi történt veled Tacsi, de örülök, hogy
kilábaltál belőle!

tacsifoto   2015. január 17.

Zsazsa, volt egy balesetem, egy élelmiszerbolt lépcsőjéről leestem és éppen arcra. Semmim nem törött össze, de az arcomat két napig jegelni kellett, gondolhatod hogy néztem ki! Mint akit kiütöttek a ringben, vagy valami kocsmai verekedésbe keveredtem volna.... Rohammentővel vittek kórházba, mert olyan szörnyen néztem ki... az orvos el sem akarta hinni, hogy ekkora esés után semmim nem törött el. Négy helyen is megröntgeneztek, de szerencsére sehol semmi. M már csak igen halvány nyoma látszik a kellemetlen és ijesztő balesetnek.

tacsifoto   2015. január 17.

Ja és ez neked is szól Évika! Sem el nem szédültem, sem el nem botlottam, ez csak úgy megtörtént, mint ahogy egy tányér néha kicsúszik az ember kezéből....

tacsifoto   2015. január 17.

Még valami: két napig nem is láttam, úgy be volt dagadva a jobb szemem, a ballal meg egyébként sem látok valami jól....

mammaróza   2015. január 18.

Jaj Tacsi!Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled! Örülök, hogy nem tört csontod, nem lett komolyabb baj és már jól vagy! Ezek szerint jót tesz a sok túra és az egészséges életmód. Vigyázz magadra!!

tacsifoto   2015. január 18.

Ó, nem kell sajnálni, azt hiszem nagyanyám eleséseit örököltem, neki sem törött össze semmije, pedig nálam minimum 10-20 cm-el magasabb volt.

anna schwelung   2015. január 18.

Ekkora esés után már senki sem foghatja rád többé, hogy esetlen vagy! ...és szerencsére ez télen esett meg veled, mert legalább volt jég bőven a borogatáshoz:-))
Gyógyulj meg és óvatosan a közlekedéssel,vigyázz magadra!

tacsifoto   2015. január 18.

anna, fél kiló mélyhűtött zöldborsót borogattam el egy hét alatt. Remek zöldség, főként jeges borogatásnak. Kisebb zacskókba osztottam szét és azt váltogattam. Ha nagyon spórolós lennék, végül borsófőzeléknek megehettem volna, de nem tettem :) Így mulat egy esendő magyar nyugdíjas.

anna schwelung   2015. január 19.

Nem rossz módszer!!! A legközelebbi hozzátartozómnak influenza szövődményeként gyulladása volt az alfelén, napokig ugyanilyen borsókúrát alkalmazott dupla csomagolásban. Mondta is a családnak, később főzzétek meg nyugodtan, hiszen kakashere pörköltet is szoktunk enni ugyibár...

tacsifoto   2015. január 19.

Én ugyan nem, de már láttam....nekem annyi elég is volt. Tényleg nagyon jó a borsó jeges pakolás, ajánlani tudom.

mammaróza   2015. január 19.

Tacsi! Tényleg nagyon jó a borsó! Nekem a nyáron "sarkantyúm " volt a bal sarkamon! besugárzást kaptam rá és kezelés után otthon jeges zacskós borsón kellett gurigáztatni a sarkamat!:):) Nekem is azt ajánlották, ha lejár kezelés, utána főzzek belőle főzeléket!:):)

tacsifoto   2015. január 19.

Évika: ezek szerint én spórolós fajt vagyok (amit eddig nem is tudtam) nem kellett egy fél kilós zacskó, két maréknyit kivettem és a felét nejlonzacskóba tettem, a jobb szememre fektettem szépen szétterítve, majd egy kötözéshez használt hálóval az arcomhoz rögzítettem. (ezt a hálót tavaly a térdsérülésemhez használtam). Mikor kezdett olvadni, kicseréltem a zacskót. Nagyon hasznos és praktikus. Nem főztem levest belőle, hanem eldobtam. Ma már kutya bajom sincs....

Mária képei   2015. február 13.

Jobbulást tacsi,remélem hamarosan minden rossz utóhatás elmúlik.

tacsifoto   2015. február 13.

Köszönöm már el is felejtettem az egész incidenst.

Kedvencnek jelölték
Albumokban