Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
mammaróza
mammaróza 2013. szeptember 29.
de nagyon jó!!:)
tacsifoto
tacsifoto 2013. szeptember 29.
Köszönöm Évika...
csiga32
csiga32 2013. szeptember 29.
Nagyon klassz, ahogy kínálja magát. Sopronban pusztulóban vannak a szelíd gesztenyefák, - remélem megmentik őket.
iiilona
iiilona 2013. szeptember 29.
Mindig szépek a gesztenyéid.
tacsifoto
tacsifoto 2013. szeptember 29.
Köszönöm. Még csak haza sem vittem....
tacsifoto
tacsifoto 2013. szeptember 29.
Gabi, ezt az Ózon kemping környékén találtam, de nem volt jó fotóhely, így kivittem a Brennbergi út buszmegállójába és ott fotóztam a padon.... aztán ott hagytam....
franszoá
franszoá 2013. szeptember 30.
Sajnos az Alm közelében épitkezés ürügyén számos szelidgesztenye fát kivágtak.A törzsek ott hevernek és látszik, hogy a többsége egészséges volt ! Messze földön híresek voltak ezek a soproni történelmi lőverek.
Csak voltak ?
tacsifoto
tacsifoto 2013. szeptember 30.
Ahogy mondod, a régi értelemben vett Lőverek nincs többé....
tacsifoto
tacsifoto 2013. szeptember 30.
Azh európai szelídgesztenyét nem lehet megmenteni. Most Dél-Koreai szelídgesztenyével próbálkoznak, ami ellenáll ennek a gombabetegségnek.
anna schwelung
anna schwelung 2013. szeptember 30.
Atyavilág! Bekapott a sündisznó egy barnára pirított fokhagymát?
tacsifoto
tacsifoto 2013. szeptember 30.
Valahogy úgy...képzeld, annyira allergiás lettem a szelídgesztenyére, hogy kézitáskámon, mint egy tálcán vittem a padhoz. Ez azért van, mert évtizedeken át évente az egész októbert gesztenye pucolással töltöttem...
anna schwelung
anna schwelung 2013. október 01.
Eszerint a gesztenyepürével vallatni lehetne Téged?
tacsifoto
tacsifoto 2013. október 02.
A pürével már nem, csak a pucolásával... bár mióta nem gyártok gesztenyemasszát, azóta pürét sem eszek, mert tapasztalatból tudom, mennyit ki kell dobni (kukacos, megfagyott, rossz,, nem jön le a belső keserű héj, megfeketedett stb...) En gros gyártásnál hogy úgy mondjam ez mind beledarálódik... Az én tökéletesre tisztított és elkészített gesztenyemasszám halvány zsemlyeszínű (volt) a gyári halvány vöröses. Na most akkor miért olyan?
lordgeorge
lordgeorge 2013. október 03.
...klassz fotó lett, gratulálok!
tacsifoto
tacsifoto 2013. október 04.
Köszönöm.