_
Margitszigeti szórakozások
  • 2012. szept. 20.
  • 951
  • 16
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Budapest, XIII. kerület, Margitsziget
Gyártó: Nikon COOLPIX L19
Fókusztáv: 6.7mm
Rekesz: f/3.1
Zársebesség: 1/176
ISO: 64
Készült: 2012. szept. 16. 11:16
Kevesebb
Több

kamu   2012. szeptember 22.

Még motorra sem tellett nekik..........

tacsifoto   2012. szeptember 22.

Kamu, nem hiszem, hogy erről van szó. A városvezetés eléggé el nem ítélhető módon nem engedi be a szigetre a járműveket. Piszokság, hogy mindent ellepnek a gyalogosok. Pedig milyen jó lenne a Nagyszálló előtti réten fel-alá repeszteni....

ibi67   2012. szeptember 23.

Nyomni kell a csengőt, mint az olaszok. Mi a szigetre járunk. Már száz méterről csöngetnek, sokan még köszönnek is. Férjemmel olaszul szoktunk beszélgetni. Olaszországban a gyalogosok ugranak félre, megijeszti őket a csengetés. Ellepik a járdát a biciklik.

tacsifoto   2012. szeptember 23.

ibi: én reggelenként oviba kísérem az unokámat, ami szinte életveszélyes mutatvány, mert pont akkor érkeznek be a vonatok, másrészt a sűrű tömegben kerékpárosok cikáznak, akik közben telefonálgatnak is. Nem lehet a kisgyermekek kezét elengedni.

ibi67   2012. szeptember 24.

tacsi: szerintem Olaszországban rosszabb, mert már 200 méterről ijesztik meg az embert a csöngetéssel. Ha nem állsz félre (járda sokszor fél méter sincs), káromkodnak és téged szidnak. Néha, bevásárlás után, lehetetlen ugrálni. Én menjek le az úttestre, mikor én közlekedek szabályosan? Aki telefonál, tényleg nem látja a gyalogosokat, főleg a kisgyerekekre nem figyel. Szerintem nagyon rossz szokás figyelmetlenül és gyors tempóban a járdán bringázni és telefonálni főleg.

tacsifoto   2012. szeptember 24.

Ibi: fogalmam sincs, Olaszországban milyen a helyzet, de nekünk reggelente, óvodába menet van egy kb. 100 méteres mondhatni életveszélyes járdaszakaszunk. Mindenki szembe jön velünk, rohanva, rollerrel, gördeszkával, görkorival, biciklivel stb.És mind diákok, akik az éppen akkor érkező vonattal jönnek befelé a belvárosi iskolákba, egyetemre, stb. mi meg megyünk ellenkező irányba, a belvárosból a Lőverekbe.

ibi67   2012. szeptember 24.

Az biztos, hogy külön sáv kellene nekik, ne zavarják a gyalogosokat. Sajnos veszélyesek.

Kedvencnek jelölték
Albumokban