_
Kaktuszvirág kelyhe
  • 2011. júl. 17.
  • 775
  • 2
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Olympus FE47
Fókusztáv: 7.7mm
Rekesz: f/6.3
Zársebesség: 1/200
ISO: 100
Készült: 2011. júl. 17. 19:09
Kevesebb
Több

iiilona   2011. július 18.

Szia Tacsi, csodás makrókat készítesz. Ha érdekel, van egy pályázat netten, természeti makrót kérnek. Beküldeni, e hó 24-ig. Én még sokat kell tanuljak. Köszi a kedvencelt fotót.

Ez, is csodás.

tacsifoto   2011. július 18.

Köszönöm szépen iiilona! Nem fogok pályázni, mert tudom, hogy százszor, ezerszer jobb makrókat készítenek manapság. Meg különben sem szeretek pályázni, meghagyom a fiataloknak:)

iiilona   2011. július 18.

Szi Tacsi, kár, a fiataloknak, rengeteg lehetőségük van. Tudod, én most kezdek ismerkedni a fotózással, de a szép és jó képeket látom, talán nem egy vérbeli profi véleménye számít, hanem egy bizonyos közösséggé, emberekké, olyanok, mint Te, én és a Többiek.

tacsifoto   2011. július 18.

Én már nagyon régóta fotózok, de mindig melléküzemágban. Inkább a kirándulás volt a fontos, a teljesítmény, a túravezetés, térképismeret. Később a gyerekek, tonnaszám gyártottam a nem is rossz képeket róluk. A Funny című albumomban sok ilyen analóg fotó megtalálható még.

Most, hogy már nem tudok komoly sportteljesítményt nyújtani, rájöttem, milyen kellemes időtöltés a fotózás. Akkor állok meg, amikor akarok, kényelmesen rákészülök a felvételre és katt..... Ugyanakkor a napi mozgás is megvan. Hasznos is, mert a családot bőségesen ellátom családi fotókkal, soha nem látott mennyiségben.

Azt hiszem, ezt a sportot most már mindaddig űzni fogom, amíg csak lehetséges.

Ági mama   2011. július 18.

Mindannyiunk örömére!
Ilona, ha meg akarod ismerni Sopront, ajánlom Tacsi fotóit. A fotók alatt pontos leírásokat is találsz. Igen érdekesek és szépek.

iiilona   2011. július 18.

"okosat beszélsz" kedves indafotós társam. A fiatalság, most még jobban rohan, de vannak kivételek,akik látnak is. Nyom követőt kötök rátok, hogy gyorsaban rákattanjak a képekre.
Ági, édes vagy, valóban a jó képekből lehet tanulni, ismerni. Két alkalommal voltam Sopronba, sokat látunk, de nem eleget. Nem tudom, még mikor, de vissza megyek.

iiilona   2011. július 18.

Ági, már fentebb válaszoltam. Köszi szépen.

tacsifoto   2011. július 18.

Ági, köszönöm a kedves szavaidat.

iiilona: én itt éltem le az egész életemet, és néha rádöbbenek, hogy nem ismerem eléggé a várost. Éppen ma reggel beszélgettünk a fiammal arról, hogy az Orsolya Iskola alatt is római kori romok láthatók. Ő már járt ott, én még nem.
Most muszáj lesz majd odamennem

iiilona   2011. július 18.

Igazad, van Tacsi, Sopron, azon "HELYEK" közé tartozik, ahol, mindig találsz olyan helyet, épületet, romot, pincét, kaput, stb. amit nem láttál. Szerencsésnek mondhatod magad, hogy ott élsz.Ha lesz, idóm előkeresem a soproni képeket és akkor majd kérdezek.Az Orsolya iskolára emlékszem, remélem, kapunk képet a római kori romokról.

tacsifoto   2011. július 18.

iiilona, lehet, hogy a római kori romokról csak az iskolai szorgalmi időben tudok felvételt készíteni, mert most zárva van minden iskola. De hamar szeptember lesz.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban