_
Audi R8 5.2 FSI quattro
  • 2009. szept. 01.
  • 331
  • 7
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Ma reggel. Bécs.
Gyártó: Samsung NV11
Fókusztáv: 7.8mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/200
ISO: 80
Készült: 2009. szept. 01. 07:50
Kevesebb
Több

Lui (törölt)   2009. szeptember 07.

Hello Hamarosan egy napos kirándulásra megyek Bécsbe, lenne pár kérdésem Béccsel kapcsolatban, ha tudnál segíteni nagyon sokat jelentene!
Az egyik kérdés, hogy milyenek kint az árak Mo-hoz viszonyítva (pl. kávé,üdítő stb)
Illetve az, hogy lesz szabad időm is, amit autófotózással szeretném eltölteni, Bécsben a belvárosban merre fele lehet jó kocsikat látni?? Nekem annyit mondtak, hogy elég az Opera ring-en sétáni és ott, ez így helyén való?? :) Ha tudsz segíteni, nagyon szépen köszi!

spotter   2009. szeptember 08.

Szia Lui!
Ha boltban (Spar, Billa, Plus, stb.) veszel üdítőt, akkor kb. a magyar árakkal számolhatsz. Cukrászdában, étteremben a pohár üdítő 2 euro, kávé 2-4 euro. Érdemes boltba bemenni üdítőért vagy ásványvízért, ott is a nagy kiszerelés 1-1,5 liter gyakran olcsóbb, mint a 0,33l vagy 0,5l dobozos.
Ha ebédelni akarsz szinte minden vendéglőnek a belvárosban van déli menüje (Mittagsmenü), ami általában nincs kiirva, de érdemes rákérdezni, mert csak 6-8 euroba kerül. A vendéglőben, gyakran egy pohár csap vízért (Leitungswasser) is fizetni kell, mert az osztákok fele azt iszik az ebédhez!!! Az én kedvenc thai vendéglőm a Restaurant Siam http://www.siam-vienna.at/ az operától 2 percre van és van déli menü 11:30 és 14:00 között, ami az étlap utolsó oldalán található. (Leves vagy tavasz tekercs, és főétel).

spotter   2009. szeptember 08.

Hát az Opernring az biztosan nem rossz kezdés. A belváros a sétáló utcák melletti utcák is jó választás lehetnek, vagy a parkoló házak, de onnan engem már küldtek ki, egészen pontosan az opera melleti mélygarázsból. (Akkor tettetni kell a hülyét, hogy túrista vagy...) Szerintem Te az első kerületben leszel, ami a belváros, íme a parkoló házak listája http://www.parkeninwien.at/index.asp?menuID=1&bez=1010 .
Sokan kimennek Vösendorfba, ahol Mad Max Mike és Mufra is voltak a múlt héten. Én még nem voltam ott, de ha kell ahhoz a cím kiderítem.
Ha van kérdésed írj nyugodtan.

Lui (törölt)   2009. szeptember 08.

Köszönöm szépen a válaszokat, sajnos idő hiányában a KGA kivan lőve, szóval csak a belvárosban leszünk, de még egyszer köszönöm a válaszod. A parkoló házakat is megpróbálom, csak ahhoz kéne szereznem egy állványt, de majd kérek egyet kölcsön.

Kedvencnek jelölték
Albumokban