Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
tacsifoto
tacsifoto 2012. június 12.
Hogy sikerült előcsalogatnod őket?
sasy
sasy 2012. június 12.
Befőzés volt,csak válogatni kellett!:)) Az ecetes vízben való áztatással meglehet szabadulni tőlük.
Ági mama
Ági mama 2012. június 12.
Én csak síma langyos vízben szoktam egy fél órát áztatni, akkor is kimásznak de lehet, hogy így hatékonyabb?.
bokamari
bokamari 2012. június 12.
Langyos víz nekem is!!
Az ecetestől félek!!
sasy
sasy 2012. június 12.
Az ecetes fertőtlenít,és ropogós marad a befőtt!
Ági mama
Ági mama 2012. június 12.
Köszönöm szépen a válaszodat. Csak még annyit, hogy kb mennyi ecet, mennyi vízhez? Vagy csak úgy gondolomra?
sasy
sasy 2012. június 13.
Ági,nagy vajlingba,kb tíz liter vízbe,kb egy deci ecet.
Ági mama
Ági mama 2012. június 13.
Köszönöm szépen, az idén kipróbálom. :)
DittusPhoto
DittusPhoto 2012. június 13.
De jó tanács! :)))) Szemléltető fotó!
sasy
sasy 2012. június 14.
Köszönöm szépen!
simléder
simléder 2012. június 20.
Hasznos infó! Én is okosodtam, köszi ! A kép is tetszik !