_
IMAG0346

IMAG0346

sandman

sandman képei

  • 2009. jún. 19.
  • 1376
  • 0
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: HTC Kaiser
Készült: 2009. jún. 09. 12:42
Kevesebb
Több

Nor-   2009. június 22.

Gartransz
Undorito pofatlan banda
Vezetni nem tudnak de annal eroszakosabbak az uton.

AndRRew   2009. szeptember 05.

Undorító mi?
Akkor elmondanám neked hogy az az undorító aki otthon veri a faszát, esténként attól lop aki dolgozik, hónap elején meg felveszi a segélyt!
Ezek dolgoznak, és azért nem tud megállni mert a sok fasz nem tud tömegközlekedéssel bejárni a belvárosba!
Elmondanám azt is, hogy ezeknek nincs alapbére, 120ft-ot kap kézbesített csomagonként! Megnézném te mennyi csomagot vinnél ki egy nap alatt a dugóban állva és szabályos parkolóhelyet keresgélve, parkolódíjat fizetve!
Ebben a "kurva" országban nincs annyi munka hogy válogatni lehessen! Ő ezt csinálja, és legalább dolgozik! Lehet pont a te kurvasürgős csomagoddal siet legközelebb! Se az autós, se a motoros futárok nem kéne baszogatni, mert dolgoznak! A családjukat szeretnék eltartani épp úgy mint te! A városban kellene valamit csinálni azokkal akiknek nem lételeme az autó, csak kényelmi szempontokból megy be a belvárosba azzal!
A GTR egy szemét cég, én is dolgoztam ott, de az ember nem tehet arról hogy ezt a munkát sikerült elvállalnia... Ha meg nem viszi ki a címeket a megadott időre kibasszák! Ebbe kéne belegondolni mielőtt a dolgozó embereket baszogatnátok!
A szőke picsákat a parkolási tehetségükkel, meg az 50 milliós autókkal járó bróker geciket basztassátok ne a magyarokat akik dolgoznak!

Üdv: András

AndRRew   2009. szeptember 05.

Ja, a vezetni nem tudnak kijelentésről, meg annyit mondanék, hogy ezek az emberek éves szinten olyan 140ezer km-t vezetnek le! Szerintem te életedben nem vezettél ennyit... Vannak köztük olyanok akik már 15éve futárkodnak! Azért gondold át ezt mielőtt butaságot mondasz!

archon   2009. október 16.

A képen éppen a tömegközlekedéssel járó embereket szivatja ez a szegény "kényszermunkás". Azok ott a buszon arra várnak hosszú percek óta, hogy ez a faszi visszaérjen, és elhúzzon végre onnan.
Nehogy már az, hogy milyen körülmények között dolgozik, feljogosítsa őt arra, hogy a többi ember kárára azt csináljon, amit akar? Vagy arra, hogy a törvények ne vonatkozzanak rá?
Ha az ő nehéz helyzete szerinted feljogosítja őt arra, amit csinál, akkor nem igazán látom, miért teszel különbséget közte, meg a között, aki nyilván szintén nehéz helyzetében este lop tőled, meg felveszi a segélyt.
Pont ugyanaz a mentalitás: "nekem olyan nehéz a helyzetem, hogy jogom van a többieket leszarni, ők sokkal könnyebben elviselik azt a kis nehézséget, amit én okozok nekik, mint amilyen nehéz az én életem lenne, ha normális emberként viselkednék."
És miért nem tehet valaki arról, hogy ezt a munkát választotta? Pláne ha már 15 éve teszi?