_
Tigris alszik3
  • 2008. jún. 03.
  • 225
  • 1
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Játék után, kidőlve...
Gyártó: Samsung -
Készült: 2006. nov. 30. 00:00
Kevesebb
Több

Bernadett   2008. július 24.

jófej :) gondolom felfedeztél egy hasonló képet nálam is :D
nagyon aranyos az ebed :) egyébként az enyémnek is van mellénye, de mivel alapból kicsit világos ott a bundája, nem olyan feltünő :)

Sandan   2008. július 25.

Tegnap a te kutyád volt a Cukiság nyitólapján! :-) Naddon cuki! Össze kellene kötni őket, annyira egyformák a szinüket kivéve... Imádom az enyémet, most is az irodában a lábamnál alszik... :-) Egyébként ugyanúgy viselkedik, mint a tiéd. Nem fél a vihartól, nagyon bátor, ha házat kell őrizni, és iszonyú rossz, ha játékról van szó. Egyszerűen imádnivaló!

Bernadett   2008. augusztus 02.

na kicsit megkésve, de azért reagálok :))
hát tuti ellenne egymással a két eb. nagyon bolond tud lenni :)) a Tied hogy bírja a meleget? Benji egész nap csak döglik a fenyő alatt, meg néha a medencéjébe is bemegy, de amúgy nagyon kivan szegényke.. :) persze ha játszani kell egyből feléled :D
múltkor nem volt "kéznél" neki egy labda vagy műanyagpalack sem, így az alvóspárnájat hurcolta utánunk, hogy azt dobáljuk neki.. :D persze odaadni nem igazán akarta.. :))

Sandan   2008. augusztus 06.

Hihetetlenek... :-)
Az enyém úgy bírja a meleget, hogy hasal a fűben, vagy a terasz árnyékos kövén, vagy hanyatt fekszik, és a szél hűti a hasát, vedeli a vizet, és sokat sétálunk erdőben. A párnamániában is hasonlítanak, Tigris is hurcolja a teraszon... :-)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban