_
IMG 20180801 091238 730
  • 2018. aug. 29.
  • 83
  • 2
  • 3
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

ppgergő   2018. október 18.

Az a bajom a vágással, hogy két lehetőség van: arányosan vágok, vagy csak azt vágom ki, amit muszáj. Mivel drónnal repülni és komponálni egyszerre viharos szélben viszonylag komplikált (amivel készült, az egy hobbydrón, azt hittem, nem fogom viszontlátni, mert hülye fejjel viharos szélben szálltam fel a kerítésen kívülről és a park fái gyengítik a jelátvitelt, nameg persze engedélyem sem volt...), ezért szoktam csak annyit, amennyit feltétlenül szükséges és itt már levágtam az aljából néhány építési konténert. Ha pont ennyit levágnék a felhőkből is, akkor összenyomott lenne az egész. Ezért az enyhe aránytalanság. Megvannak az eredetiek is, szívesen átküldöm :)

ppgergő   2018. október 19.

Gyorsan felraktam azokat, amiket anno készítettem, van, ahol alapból meg lett döntve a fej. Itt tudod megtalálni: http://indafoto.hu/ppgergo/karolina_reszere

Azért nem foglalkozom túl sokat a képekkel itt, mert túl sok értelme nincs (még ha kikerül főoldalra is, akkor is alig pár százas a megtekintés). Ellenben a google mapsre fel vannak töltve szépen, pontosan helyszín szerint, onnan heti 80-100ezer megtekintés van ;)

ppgergő   2018. október 19.

Természetesen, ide is fel szoktam rakni mindent :)

A googleről csak annyit, hogy 588 felrakott képem hozott nekik 7,5 millió megtekintést.
Egy tavaly, Etyekről felrakott kép 160e megtekintés egy év alatt. És tényleg semmi extra, mert akkor még nagyon kezdő voltam drón-fotózásban és a spark gyenge teljesítménye kb erre elég, mégis megnézik. Ugyanez igaz Újpestre is, egy nulla képem a legnézettebb. A legdurvább mégis a Hősök tere volt, 2 hónap alatt 2.2 millió nézettség, mire valami oknál fogva levette a google :)

Kedvencnek jelölték
Albumokban