_
IMG 20171118 172730 938
  • 2017. dec. 03.
  • 250
  • 7
  • 3
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

ppgergő   2017. december 05.

A kép naplemente pillanatában készült, konkrétan narancssárga volt a fény (mivel egész nap úton voltam, nem vártam meg amíg teljesen lemegy a nap). Egyedül az égbolttal kezdtem valamit, a többihez nem nyúltam. Már csak azért sem, mert ez egy "design"-híd: direkt rozsdás a felülete, gyönyörűen meg is folyt a betonnál (híd lábánál is látszik)

ppgergő   2017. december 05.

Köszönöm szépen Karolina :)

Annyit még hozzátennék, hogy ezek a fotók kb 25méter magasból, drónnal készültek ;)

ppgergő   2017. december 05.

A drón egy dji Spark (specifikációval nem untatnék senkit, ahogy az árával sem, mert mindkettő könnyen kikereshető), belépőszintnek tökéletes, fotózni átlag fotósnak/videósnak tökéletes szerintem. Aki komolyabb dolgokkal foglalkozik (magyarul: ebből él) annak értelmetlen megvenni, mert kicsivel drágábban már kap egy Mavic Pro-t, játszogatni meg drága. Érdemes távirányítós, un. "fly more combo" csomagban megvenni, mert egy telefont vagy tabletet rábiggyesztve valóban lehet jó képeket készíteni és az irányítás is sokkal profibb.

Egyszeri komoly beruházás azért (kicsivel 300e forint fölött járok), de ha az ember szeret fotózni és szeretne más perspektívából is megmutatni dolgokat, akkor érdemes rá beruházni, főleg ha sokat utazik szép helyekre.

És van egy baromi jó dolog a drónozásban: az illegalitás. Legtöbb helyen tiltott, viszont olyan képeket lehet vele készíteni, amiért megéri kockáztatni (valamelyik albumban van egy kép Milánóból, azt drón nélkül lehetetlen lett volna elkészíteni, de elég csak ebben a gallériában végigkattintani, teljesen más, mint a talajról, kézből).

Kedvencnek jelölték
Albumokban