Gyártó: | Olympus D595 Zoom |
Fókusztáv: | 6.3mm |
Rekesz: | f/4.0 |
Zársebesség: | 1/200 |
ISO: | 50 |
Készült: | 2012. aug. 12. 10:43 |
Gyártó: | Olympus D595 Zoom |
Fókusztáv: | 6.3mm |
Rekesz: | f/4.0 |
Zársebesség: | 1/200 |
ISO: | 50 |
Készült: | 2012. aug. 12. 10:43 |
peekaboo
peekaboo 2012. augusztus 16.
Kovácsolt vas és vágódeszka...Mi lehet?
Funyi1
Funyi1 2012. augusztus 16.
valami sültet - mert forró - fognak be szeletelésre, vagy valami töltéséhez, hogy ne mozogjon, lehessen kényelmesen tőlteni ... - kacsa-púlyka ...
peekaboo
peekaboo 2012. augusztus 16.
forró.....valóban szeleteléshez fogószerkezet.Nekem főtt sonkához ajánlották...
dzsaguar
dzsaguar 2012. augusztus 16.
ötletes szerkezet, néha jól jönne :))
de a sonkán kissé meglepődtem. igaz ahány ház annyi szokás... (mármint ha a húsvéti sonkáról beszélünk)
én úgy tudom annak a saját levében kell kihűlni, és csak utána kell szeletelni
tacsifoto
tacsifoto 2012. augusztus 17.
Dzsaguár igen, jól tudod, a húsvéti főtt sonkának a saját levében kell kihűlni, de léteznek melegen tálalt főtt sonkás ételek is (aki jó kis gyomorrontást akar begyűjteni például)