_
P8120001
  • 2012. aug. 16.
  • 94
  • 0
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Olympus D595 Zoom
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/200
ISO: 50
Készült: 2012. aug. 12. 10:43
Kevesebb
Több

peekaboo   2012. augusztus 16.

Kovácsolt vas és vágódeszka...Mi lehet?

Funyi1   2012. augusztus 16.

valami sültet - mert forró - fognak be szeletelésre, vagy valami töltéséhez, hogy ne mozogjon, lehessen kényelmesen tőlteni ... - kacsa-púlyka ...

peekaboo   2012. augusztus 16.

forró.....valóban szeleteléshez fogószerkezet.Nekem főtt sonkához ajánlották...

dzsaguar   2012. augusztus 16.

ötletes szerkezet, néha jól jönne :))
de a sonkán kissé meglepődtem. igaz ahány ház annyi szokás... (mármint ha a húsvéti sonkáról beszélünk)

én úgy tudom annak a saját levében kell kihűlni, és csak utána kell szeletelni

tacsifoto   2012. augusztus 17.

Dzsaguár igen, jól tudod, a húsvéti főtt sonkának a saját levében kell kihűlni, de léteznek melegen tálalt főtt sonkás ételek is (aki jó kis gyomorrontást akar begyűjteni például)