_
01 Bíborhere a virágzó akácok alatt
  • 2019. máj. 18.
  • 252
  • 11
  • 10
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Panasonic DMC-FZ200
Fókusztáv: 20.5mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/500
ISO: 100
Készült: 2019. máj. 18. 09:32
Kevesebb
Több

anna schwelung   2019. május 19.

'oszt mi haszna van a bíborherének? Szintén jószágok eszik?...bár egy színtévesztő állatnak tök mindegy :-D

olzsi   2019. május 20.

'Oszt mit tudom én. Nem földműves voltam hanem informatikus. Azért gondolom, hogy nem a szépsége miatt termesztik hanem van valami gazdasági haszna.

anna schwelung   2019. május 21.

:-D :-D
Jó ez a zinternet! Utánanéztem, parasztszármazású /ez már messziről kitűnik az írásaimból :-)/ lévén nem jártam rossz nyomon a takarmány tippel.
...beírtam a bíborhere szót, azonnal feldobott 3 fotódat :-)
https://www.takaronovenyek.hu/tudasbazis/biborhere/

olzsi   2019. május 22.

Tényleg jó dolog az internet. A bíborherés fotózásomkor találkoztam egy nagy erőgéppel és integettünk a vezetőjével egymásnak. A képeimet természetesen feltettem az fb-re is. Másnap jelentkezett egy férfi az fb-n és jelezte, hogy szerinte találkoztunk a helyszínen. Kiderült, hogy ő vezette a traktort és látta a képeimet az interneten, ezért jelentkezett be nálam. Az internet így hozhat össze ismeretlen embereket.

anna schwelung   2019. május 22.

Óriási!....már csak az ilyen történetekért is érdemes fotózni, megosztani.
...és nem utolsósorban a fotók alatt tollat ragadni, ami a sok egyéb elfoglaltság mellett nem egyszerű dolog.
Nekem is van sok hasonló történetem, bár az esetek többségében én keresem meg az alanyt, vagy éppen adok névjegykártyát, miután megmutattam a róla készült képet.
Ez esetben a rajtszám alapján kerestem meg a menyasszonyt, aki amerikai állampolgár, nászútján volt itt az ifjú férjével,ezt követően a bécsi maratonra mentek. Már talán a 40. maratoniját futja...Azóta is kapcsolatban vagyunk a fb-n.

anna schwelung   2019. május 22.

Edit pedig az indán látott fotóját követően regisztrált és beszélgettünk egy keveset, csatlakozva hozzánk még néhány indás:

olzsi   2019. május 23.

Kedves Anna! Be kell látnom, hogy a Te történeteid sokkal érdekesebbek az enyémnél. Nekem is sok ismerősöm került a fotózásaim során, azonban ritkán szoktam személyt fotózni és ha igen, akkor sem teszem fel az fb-ra. Van egy kivétel: ha megfizetett modell az illető.

Kedvencnek jelölték
Albumokban