_
Családostúl is lehet
  • 2013. júl. 29.
  • 95
  • 6
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyártó: Olympus SP600UZ
Fókusztáv: 5.2mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/10
ISO: 200
Készült: 2013. júl. 24. 11:18
Kevesebb
Több

Bányászlány   2013. július 29.

Minden szoktatás és megszokás kérdése. Nekem mindenesetre roppant szimpatikus, ezt láttam anno Szász-Svájcban is, ez abszolút termésszetes volt, hogy a fiatal német párok a gyerkűcökkel rótták a hegyeket, vitték a piciket is hátukra kötve, nyakban akár, de mindenképpen együt, együtt a család.

olzsi   2013. július 29.

Ez a szlovákoknál és a lengyeleknél is így van még napjainkban is. M.O-n a tájfutóknál van nagy kultusza, hogy a még csecsemő gyereket is viszik a szülők a versenyekre és amíg ők futnak, közben a tájfutó társadalom vigyáz rájuk. Mi a gyerekeinket 10 éves korukban vittük először a Tátrába, majd az unokáknál sokkal lejjebb ment az kezdő időpont.

Bányászlány   2013. július 30.

A jó példa valóban fontos. A gyerekeidnek, majdan az unokáidnak is, ez már teljesen normális és magátólérthetődő. Látod mennyi múlik a szülőkön, a családi környezeten. Nekem mondhatják, hogy így az iskola, úgy a pedagógia...igen az is fontos, de a legfontosabb az életben mégis az a plusz, amit otthonról hoz magával a gyerek.

Chromcsi   2013. augusztus 08.

Ez már barátságosabbnak tűnik...:))) ... képzeljétek én is rengeteg ilyen családot láttam kirándulni, viszik a hátukra kötve a gyereket...! Gondoltam is, nem lehet könnyű!!! :)

olzsi   2013. augusztus 08.

Többször láttam, hogy a gazdi a hátán viszi a kutyáját a speciálisan kialakított alkalmatosságon, pedig nem is lehetne kutyákat bevinni a nemzeti parkok területére.

Kedvencnek jelölték
Albumokban