_
Kálvária 6.
  • 2012. aug. 30.
  • 205
  • 11
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Nem futja a városnak a fák metszésére, a gallyak és levelek elsöpörtetésére sem, nemhogy a lépcső javítására, vagy egy meszelésre (ld. stációk).
Gyártó: SONY DSC-HX200V
Fókusztáv: 4.8mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/200
ISO: 100
Készült: 2012. aug. 28. 13:58
Kevesebb
Több

tacsifoto   2012. augusztus 31.

Azért az egyháznak és a természetjáróknak is áldozni kéne erre. Általában feltűnő volt számomra, hogy a Börzsönyben milyen rossz állapotban vannak a jelzett turista utak, még az országos kék jelzések is, pedig az Erdőgazdaságok és a természetjárók összefogásával kéne rendben tartani. Ugyanez vonatkozik a Budai hegyekre, sőt, a Visegrádi hegységre is.

oldfire   2012. augusztus 31.

Esik szét a társadalom. Minden szegletében, metszetében. Ez nagyon aggasztó. Valódi értékek pusztulnak el. Nézz rá a facebook-ra. Mindenki a maga mániáját fújja, a maga hülyeségeivel nyomja tele az oldalakat, és a más hülyeségei nem érdeklik. 8-((

tacsifoto   2012. augusztus 31.

Igen, számomra is aggasztó jelenségek ezek. A valódi értékek, a valóságban megélt közös élmények egyre inkább kimennek a divatból. Különösen szomorú számomra, hogy elrohannak külföldre, a tengerre, és a saját hazájukat nem ismerik....
Pedig milyen gyönyörű.... A kanadai unokahúgom idén látta először a Balatont és el van bűvölve tőle....pedig bejárta már a világot. (szándékosan nem írok fél világot, mert ő valóban az egész világot bejárta már többször is.vinelandjutka az indafotón)

oldfire   2012. augusztus 31.

A külföldből pedig nagyon kevesen hoznak élményt, s még kevesebben jó fotót. Az említett személynek - vinelandjutka - utána fogok nézni, még ma. Köszönöm az egyetértő szavaidat, értékes gondolataidat. Nekem nagyon értékesek. Itt egyébként találtam követendő példát is, ilyen bukkig (Bükki Géza), aki fotósnak is egészen kiváló, és sokan mások, akiket - nem említvén - nem akarnék megbántani. 8-))

tacsifoto   2012. augusztus 31.

vinelandjutkának (itt: http://indafoto.hu/Vinelandjutka) képeit itt nézeted meg a tavalyi Csendes óceáni hajóútjukról tett fel képeket, sajnos az idei magyarországi képeiről még nem, de a Kalandozások Vinelandutkával az idén megélt közös élményeket mutatják,valamint a tavalyi budapesti képeim. Kedves rokonom, aki a Niagaránál él és legnagyobb bánatomra még nem tett fel Niagarai képeket. Kénytelen leszek a saját niagarai képeimet feltenni, ami pedig szkennelés, de azért nem annyira rossz.

Kedvencnek jelölték
Albumokban