_
Cserepek 3.
  • 2012. aug. 20.
  • 235
  • 12
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: SONY DSC-HX200V
Fókusztáv: 14.2mm
Rekesz: f/4.5
Zársebesség: 1/800
ISO: 100
Készült: 2012. aug. 20. 14:40
Kevesebb
Több

anna schwelung   2012. augusztus 20.

...fényárban a míves edények!...úgy gondolom az áraik fényévnyire voltak a valóságtól:-(

oldfire   2012. augusztus 20.

Ó, igen. Mindennek jobban megkérik az árát. De ez az egyik ritka piaci alkalom a mestereknek - egész évben. Azért egy csülkös bablevest megnéznék egy ilyen fedeles cserépben! 8-))

klari50   2012. augusztus 20.

Nagyon jó kis sorozatot hoztál! Így legalább mi is ott lehettünk a mesterségek Ünnepén! ♥

oldfire   2012. augusztus 20.

Kedves Klári! Köszönöm! Örülök, hogy kicsit talán hasznossá tudtam tenni magam. 8-))

iiilona   2012. augusztus 23.

Mikor erre vezet utatok, az üzletben megfelelő áron hozzá lehet férni különböző cserép edényekhez. (római tálak)
A csülkös bableves, a töltött káposzta is finomabb egy ilyen edényben. A sótőben készül. Különböző méretek, fedővel együtt. A szilvaíz is finomabb, nem kozmál oda, nem kell kavarni és kevesebb idő.

oldfire   2012. szeptember 02.

Kedves Ilona! Csak most vettem észre, milyen jókat írtál ide a kép alá... Nekem egy Röhmer Topf-om van, rám maradt, nem használtam. Szomszédasszonyom ösztönzött, hogy próbálkozzam vele. Ma már nagyon jó sült husikat csinálok benne, Unoka is szereti.
Szóval egyetértek: nagyon jók a cserépedények!!! 8-))

oldfire   2012. szeptember 03.

Anna schwelung - azt mondtad, nem tudsz főzni. Csak zsíroskenyeret. Vagy nem?

Kedvencnek jelölték
Albumokban