_
Végkielégítés
  • 2009. szept. 03.
  • 2968
  • 0
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Fogyókúrázók előnyben, ők talán átférnek a villanyoszlop és a busz között.

Imrus69   2009. szeptember 18.

szőrszálhasogatás.
ez a terület amúgy is a buszok műszaki pihenőre fenntartott helye. azért is állnak így, hogy elférjen több busz. amúgy meg a zebra nem a busz és a villanyoszlop közötti kis helyen van. tehát nem kell az irónia. a busz mellett is ellehet menni, nem kell hozzá "fogyókúra".
de ha ilyen faszságokat fényképezgetsz, fényképezz inkább taxisokat, akik a buszsávban pihenik ki a munkájuk fáradalmait, illetve olyan taxisokat, akik a megállókban állva várják az utast, megakadályozva ezzel a közösségi közlekedés járműveinek a szabályos utascsere lehetőségét. és még sorolhatnám...

OkoskaTörp   2009. szeptember 18.

Imrus69: Színvonalad alapján simán lehetsz BKV-s buszvezető. Az egy kérdés, hogy a buszok de facto műszaki pihenőre használják, az viszont egy másik kérdés, hogy a Kresz szerint ezt itt tök szabálytalanul, és adott esetben a gyalogosforgalmat akadályozva teszik.
A fogyókúra annyiban irónia, hogy megnézlek, amint itt át tudsz menni babakocsival, kerekesszékkel, kerekes szatyorral, esetleg kerékpárt tolva.
A taxisokat fényképezzék azok a buszsofőrök, akiknek konkrétan problémájuk van vele - az én szokásos útvonalamon ilyesmivel nem nagyon szoktam találkozni. De ha körülnézel ebben az albumban, akad itt bőven buszmegállóban parkoló majom.

makos007   2009. október 21.

Eddig ez kb. a harmadik képed, amit megnéztem. Úgy tűnik a környezeted tele van súlyosan bűnös emberekkel. A szabályokat lehet, hogy pont neked találták ki, mert nélkülük talán el is vesznél ebben a csúnya nagy világban.

Chucky   2009. december 15.

Okoskatörp kreszkönyvel a fekszik (álmodik) és kell fel. Amugy jogositványod van vagy csak úgy osztod az észt.
Ja és miért kéne a busz és az oszlop között átmennie?
Elvileg ott már le se léphet a gyalogos mert nincs ott tovább zebra.
Sajnos álltalában az ilyen rugalmatlan emberek miatt vannak a "gubancok". Ajánlom figyelmedbe ezt a youtube linket.
Hátha ez szemszög meggyőz.
http://www.youtube.com/watch?v=wqsrhBAqk60

OkoskaTörp   2009. december 15.

Chucky: Igen, Playboy helyett Kreszre maszturbálok. Amúgy valószínűleg már akkor volt hivatásos jogsim, amikor te még legfeljebb Matchboxot vezethettél.

Mielőtt beszólsz, legalább a térképen megnézhetnéd ezt a környéket, ha már magadtól nem ismered. Azért kellene átmenni a busz és az oszlop között, mert a busz takarásában van egy jelzőlámpás zebra (a busz felett látható zöld oszlopnál), keresztül a Kerepesi úton.

Chucky   2009. december 16.

Akkor elmegy a gyalogos a busz mögött (megkerülve a buszt)
Az a baj hogy a buszok rá vannak kényszerülve hogy szabálytalanul parkoljanak. Mindig mérlegelni kell melyik a legkissebb rossz itt ez tünik annak

Egon12   2010. január 14.

Imrus69: A buszmegállóban álló, pihenő taxis is kénytelen ott állni. Aki szabályt szeg, az is rá van kényszerülve.
Ugyan úgy kényszer az irányjelző nem használata, a kiégett lámpák, tiszta időben a ködlámpa használata, a piroson áthajtás, záróvonal átlépése, autópályán szembe hajtani stb... Ez mind,mind kényszer.

snippy0619   2010. május 04.

hát amennyiben át akarsz rohanni szabálytalanul a kerepesi másik oldalára a 6 sávon keresztül akkor nem az fog érdekelni hogy elférsz e az oszlop körül

OkoskaTörp   2010. május 04.

snippy0916: Téged minősít a beszólásod. A busz mögött három jelzőlámpás gyalogátkelőhely van, amin szabályosan lehet átkelni a Kerepesin.

snippy0619   2010. május 04.

senki sem mondta, hogy az oszlopos oldalról kerüléd meg a buszt az átjáróhoz. a busz jobb oldalán a kép alapján kb két méter van... hát jó nagy arcod lehet ha ott nem férsz el

OkoskaTörp   2010. május 04.

snippy0619: A busz szemből jobb oldalán állt másik három busz (szintén szabálytalanul, bár eggyel kevesebb szabályt szegve.)

Imrus69   2010. május 04.

csak azért szólok hozzá (ismét), mert értesítést kaptam erről a "problémáról". Kedves Okoska! Ebben az országban kb. 10000000 ember él. 9999999 embert rohadtul nem érdekli hol áll az a nyomorult busz. Ha ez neked létfontosságú, akkor találd meg a megoldást, terjeszd elő a megfelelő helyeken, fogj ásót, lapátot és csinálj a buszoknak megfelelő tárolóhelyet. De van egy jobb ötletem: szedj fel egy csajt és csináld meg párszor. Hátha értelmesebb gondolataid is lesznek az életben. Imrus voltam, itt utoljára....