_
Marokszedő lányka.
  • 2011. jún. 17.
  • 419
  • 6
  • 22
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Samsung S1060
Fókusztáv: 13.8mm
Rekesz: f/3.3
Zársebesség: 1/141
ISO: 50
Készült: 2011. jún. 17. 20:01
Kevesebb
Több

Ági mama   2011. június 17.

Nagyon aranyos, nem félt ott? Azért biztatást vár, hogy mehet-e tovább?

Ági mama   2011. június 17.

Erre nagyon sok szivecskét adnék, de csak egyet lehet, ezért csillagokat kapsz!************

Öcssi   2011. június 17.

De félt. Nem mert oda állni a guriga mellé.

Öcssi   2011. június 17.

A marok szedő az egybe van vagy külön írjuk?

Ági mama   2011. június 18.

Öccsi, ez a menekűlő marokszedő lányka! MIntah azt mondaná, no elegem van már a munkából! Elmegyek!

mammaróza   2011. június 19.

a kis földi tündér megnézi, hogy halad az aratás:):)

Ági mama   2011. június 19.

Ezt a képet, már sokszor megnéztem, nem tudok betelni vele...

farkasné babi   2011. július 25.

Öcssi gyönyörű ez a kislány, büszke lehetsz rá. Meg tudnám zabálni.

Öcssi   2011. július 25.

Szia babi !
Büszke is vagyok a kislányomra. Csak ne lenne olyan boszi. Hát velem mi van? Ismét fusizok.El vállaltam a szomszéd fürdőszobáját. Amit meg is szívtam rendesen. Már elnézést a kifejezésért. Képzeld el már félig kész volt mikor meg gondolták magukat. Közölték, hogy inkább a másik helységből csináljak fürdőt. Gondolhatod mit gondoltam magamba. Már vagy másfél hete nincs fürdő szobájuk :))) Veletek mi van? Látom új Fotós csatlakozott hozzátok. iiilona ha jól emlékszem a nevére.

farkasné babi   2011. július 26.

Szia Öcssi! Nagyon örülök Neked. Sajnálom, hogy így kifogtad azt a munkát, de úgy is kérd meg az árát, végül is addig is dolgoztál. A kislányodon meg ne csodálkozz, hiszen nő. Bennünk nőkben kell legyen egy kis bosziság.Öcssi olyan tündéri, meg tudnám zabálni. Biztosan érzi a fiúk között, hogy Ő a hölgy. Igen, van egy új ismerősünk Ilona, nagyon kedves teremtés.Jó csapat vagyunk, amiből Te nagyon hiányoztál. Üdv.

Öcssi   2011. július 30.

Szia Babi!
Elnézést, hogy csak most jelentkezek. De este már nem túl sok kedvem volt gép elé ülni. Végre végeztem a munkával. Merre jártok csevegni mostanában? Hogy vagytok? Ági mama jól van? Bírjátok még ezt az őszies időjárást?

Ági mama   2011. július 30.

Szia Öccsi, én sem tudtam mostanában itt lenni, köszönöm az érdeklődésedet jól vagyok. Mostanában voltam a Dunántúlon. Készítettem képekeket a Kisbéren junius 24-én átadott makett Mini-Magyarországról.
Remélem a kis családod javában nyaralgat, itt ott. Bár az idő nem kedvez nekik.
Gondoltam, hogy sokat dolgozol megint.

farkasné babi   2011. július 31.

Szia Öcssi köszi, jól vagyok, remélem a sok munka után azért Te is elmondhatod ezt. A lányokkal elcseverészünk, így telik az idő, jól érzem magam velük. Az idő sajnos erre is pocsék. Savanyúságot raktam el télre, persze a spájzom meg sem közelíti Ágikáét. Ez olyan panel spájz. ÜDV.

Öcssi   2011. július 31.

Szia Ági mama nagyon szépek a makettek. Ügyes kéz kellett hozzá, na meg türelem. Egyszer talán a te csuhé babáid is megtekinthetőek lesznek valamelyik kiállításon. A család múlt héten volt balcsin. Az időjárás miatt hamarabb haza jöttek mint ahogyan tervezték. Szerencsére tegnap fejeztem be a melót. Elég is volt. Most egy darabig azt hiszem pihi lesz. Egy kissé már nekem is sok volt. Na de hanem ! Jövőhét utáni héten mennénk a gyerekekkel valami fürdőzős , áztatós helyre. Van valami ötleted? 4-5 napra gondoltuk vala.

Öcssi   2011. július 31.

Szia babi köszönöm én is jól vagyok. Nektek nőknek sem lehet könnyű, savanyúságot, befőttet elrakni. Mikor minek van a szezonja azt rakjátok el. Szerintem mindegy, hogy panel vagy hagyományos spájz. Nem gondolod, hogy Ági egy kicsit bevetette a boszi fortélyt a befőtt elrakásánál? Máskor vess be te is minden boszi tudományt. :)
Ágitól már kérdeztem, hogy nem e tud valami áztatós pancsolós helyet. Ha esetleg van ötleted meg írhatod.

farkasné babi   2011. július 31.

Szia Öcssi! Tudod Ágikának muszáj bevetni a boszi fortélyt, mert Ő nagy családra készít mindent. Nekem ebből a szempontból szerencsén van, mert két személyre rakok el mindent. Igaz, négynek is elég lenne, de ha marad, jövőre is jó lesz. Öcssi felénk locsi-pocsi hely Zalakaros és Hévíz.Vas megyében van még Bükfürdő. Bükfürdő és Héviz nagyon szép, tudom ajánlani.

Ági mama   2011. augusztus 01.

Szia Babi, Öccsi. Egy kis időt szakítottam a sok munka közepett, hogy válaszoljak.
Babikám az utat viszonylag jól bírtam, muszály volt megemberelni magamat. Biztosan láttad szakítottunk a szomorú esemény után egy kis időt kirándulásra is. Voltunk Győrben is, de még nem volt időm megnézni igazán tudok-e feltenni róla fotót. Sajnos este már annyira fáradt vagyok, hogy nincs kedven semmihez, csak aludni. remélem Ti jól vagytok ebben az szomorkás őszi időben.

Ági mama   2011. augusztus 01.

Öccsi, nem igen tudok neked mit ajánlani konkrétan, mert itt az Alföldön egymást érik a jobbnál jobb melegvizű strandok. Azt ajánlom, hogy az Internet segítségével keressél egyet, A szállást is tudod a neten keresztűl rendezni. Sajnos itt az árak a csillagos eget súrolják.

farkasné babi   2011. augusztus 01.

Már nagyon hiányoltalak Ágikám, nem tudom mi történt mindenki elhallgatott . Amit felraktál képeket, nagyon szépek, én is úgy voltam vele, mind megérdemelte volna a szivecskét. Ágikám te tanácsoltad Öcssinek, hogy első az egészség, akkor te mért nem lazítasz kicsit? Öcssi itt is ugyanaz a helyzet mint Ágikáék felé, gyönyörű helyek, csodálatos árak.

Kedvencnek jelölték
Albumokban