_
Zöldborsó leves bográcsban.
  • 2011. máj. 09.
  • 406
  • 3
  • 2
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók: olaj vagy füstölt szalonna, 1 fej vöröshagyma, 2 db babérlevél, egy kis fekete bors, egy kis só, pirospaprika, zöldség, 1 zacskó csipetke, csirkeaprólék és nem utolsó sorban zöldborsó.
Elkészítése egyszerű: Meg pirítjuk az olajban vagy a kisütött szalonna zsírjában a hagymát aranysárgára. Majd a pirospaprikát hozzákeverjük és gyorsan hozzá öntsük a zöldborsót meg egy kis vizet. Közben kevergetni ! Pár percet hagyjuk rotyogni és hozzá rakjuk a zöldséget és a többi hozzávalót majd fel öntsük bő vizel. Mikor már majdnem meg főtt hozzá öntsük a csipetkét és össze főzzük.
Gyártó: Samsung S1060
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/323
ISO: 50
Készült: 2011. máj. 07. 10:31
Kevesebb
Több

Ági mama   2011. május 09.

Ügyes ötlet, soha nem gondoltam rá, hogy zöldborsót bográcsban is lehetne főzni. Guszta.

Öcssi   2011. május 09.

Pedig lehet és mind elfogyott. Ízlett mindenkinek.

Kedvencnek jelölték
Albumokban