_
Meló
  • 2011. máj. 19.
  • 150
  • 1
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Ez szakmunka a javából. Ha sok az anyag.
Gyártó: Samsung S1060
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/30
ISO: 200
Készült: 2011. máj. 19. 15:19
Kevesebb
Több

Ági mama   2011. május 19.

Huuuuu! De nem irígyellek. Más munkáját kijavítani rosszabb, mintha magad csinálnál egy ujat.

Öcssi   2011. május 19.

Sajnos le kell verni az egész fürdőszobáról a csempét, mert borzalmasan rondán rakták fel padlótól a mennyezetig. Kész csoda, hogy nem szakadt le az egész fal csempe. A tenyerem be fér a csempe mögé. :))

Ági mama   2011. május 19.

Igen látom. Tényleg tré-munka! Azt hiszem lesz mit csiálni, ugy, hogy egy ideig nem lesz szabad időd.

Öcssi   2011. május 19.

Elvileg még öt nap megy rá ha minden jól halad.

farkasné babi   2011. május 20.

Ez nem semmi Öcssi.Egyszerűen hozzá sem mernék állni.Eleged lesz mire végzel vele.A kész munkádról is csinálj fotót és tedd egymás mellé.A különbséget zsűrizzük Ágival.Üdv.

Öcssi   2011. május 20.

Már most kezd elegem lenni. Ma végeztem a csempe le szedésével. De egy dolog biztat, hogy siker élményem lesz ha a végére jutok. :)

Ági mama   2011. május 20.

Öccsi, kitartás! Pihenéál, mert sok ám az a munka után egy ilyen melót elvállalni. Hidd el tudom. A fiam első szakmája a hidegburkolás..
Az legyen a szemed előtt, hogy szépen fokozatosan alakul. Leszedni a régit, előkészíteni a falat, ha az kész a csempe már menni fog. Fő a jó előkészítés.

Öcssi   2011. május 20.

Szia Ági mama! Köszönöm a biztatást.:) Szép szakmája van a fiadnak. Nekem is ezért tettszett meg. Akinek ügyes keze van és úgy dolgozik mintha saját magának csinálná, akkor sok munkát kaphat.

Ági mama   2011. május 20.

Végig dolgozta már fél Európát! Sok szakmája van, mindíg azt csinálja ami éppen van. Neki is fizetni kell a hiteleket és a három gyermeket el kell tartani, nincs lehetőség itthon, ezért ugy él mint aki hontalan. Sokszor nem is tudom melyik országban van éppen.

Öcssi   2011. május 20.

Nem irigylem. Gondolom a család addig egyedül. Én is gondolkodtam már külföldi munkában csak sok minden vissza tartott. De ha nem lesz más választásom nekem is muszáj lesz.Hiába mondják, hogy aki nagyon akar az talál magának munkát, de ez nem mindég úgy van.

Ági mama   2011. május 21.

Öccsi, ha egy mód van, és lehet ne hagyd itt a családot egy külföldi munka kedvéért. Nem pótolja semmi a családot, létni, hogy cseperednek fel a gyermekek. Persze, ha csak megteheted.
Itt sajnos csak a minimálbért adják a szakmunkásoknak is, nincs konkurencia. Kevés a munkahely, az is csak a vendéglátás nyáron, télen kihal a város. A minimálbérből pedig nem lehet félre tenni télire a három gyermek mellett.

Kedvencnek jelölték
Albumokban