Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
Hozzávalók: olaj vagy füstölt szalonna, 1 fej vöröshagyma, 2 db babérlevél, egy kis fekete bors, egy kis só, pirospaprika, zöldség, 1 zacskó csipetke, csirkeaprólék és nem utolsó sorban zöldborsó.
Elkészítése egyszerű: Meg pirítjuk az olajban vagy a kisütött szalonna zsírjában a hagymát aranysárgára. Majd a pirospaprikát hozzákeverjük és gyorsan hozzá öntsük a zöldborsót meg egy kis vizet. Közben kevergetni ! Pár percet hagyjuk rotyogni és hozzá rakjuk a zöldséget és a többi hozzávalót majd fel öntsük bő vizel. Mikor már majdnem meg főtt hozzá öntsük a csipetkét és össze főzzük.
Ági mama
Ági mama 2011. május 09.
Ügyes ötlet, soha nem gondoltam rá, hogy zöldborsót bográcsban is lehetne főzni. Guszta.
Öcssi
Öcssi 2011. május 09.
Pedig lehet és mind elfogyott. Ízlett mindenkinek.