_
S kanyar
  • 2013. jún. 26.
  • 781
  • 27
  • 17
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon E3700
Fókusztáv: 5.4mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/339
ISO: 50
Készült: 2013. jún. 26. 06:41
Kevesebb
Több

nevetnijo   2013. június 27.

Fővám téren van. Nagyon szépen megcsinálták a teret!

anna schwelung   2013. július 04.

Igen tetszetős az egyetem előtti partszakasz, valamint a csarnok mögötti új terecske...

nevetnijo   2013. július 04.

Valóban jól néznek ki, pár képet már ott is készítettem. Átadás után nem sokkal már az új burkolatot kellett javítani :(

Bányászlány   2013. július 04.

Nagyon szép, tudod azon drukkolok, bár csak a Körtérre is tennének egy kis szökőkutat, sok padot és minél több zőld felületet. :-)

anna schwelung   2013. július 04.

nevetnijo: ...ebben ez a poén!...mindig szükség van a javításra, nem nő a munkanélküliség :-) Ha látod a buszmegállókat, ahol díszburkolat van, évente cserélni kell, biztos lóvé az építőknek....de ahol már lebetonozzák, az örök élet.

anna schwelung   2013. július 04.

Bányászlány: ...persze, persze, állandóan ott lubickolnál, a munkahelyed várhatna Rád :-))

nevetnijo   2013. július 05.

anna, tudom ez a biznisz benne, csak a mi zsebünkből is kiveszik a pénzt, és elpocsékolják, és bosszantó ha már az újat rögtön javítani kell .... A sok por után amit eddig elviseltek a környéken, Bányászlány szerintem már nagyon várja, hogy lubickolhasson a szökőkútban :)))

nevetnijo   2013. július 05.

Bányászlány, remélhetőleg a Körtér is elkészül előbb vagy utóbb, és akkor ott is hasonlóan szép lesz, mint a Fővám téren :)))

anna schwelung   2013. július 05.

...az én zsebemből lassan már csak a benne turkálók kezét tudják kivenni!

Bányászlány   2013. július 06.

...ne aggódjatok lányok, pénteken lubickoltam szökőkút nélkül is eleget. Olyan hirtelen csapott le a zivatar, hogy, mire elrendeztem a kirakatot és a
kint lógó ruhákat, addigra tetőtől talpig bőrig áztam.
..az előzőekhez, az Aalle előtti, piacig vezető járólapokat, olyan hanyagul és gyors ütemben rakták le, hogy már másodszor szedik fel és rakják újra. Jó munkához idő és tisztességes munkásember is kell, most a pénz, mint olyat nem emlegetem fel, miután a megfelelő hozzávalók adottak voltak (ez estben).

nevetnijo   2013. július 07.

Ugyanígy járt a lányom is.Vendéglátó egységnél dolgozik, mire beszedték az asztalokat, székeket, a kollégájával együtt bőrig aztán. Aztán amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen el is állt, és hordhattak vissza mindent. Jó munka, tisztességes munkásember, ritka mint a fehér holló!

anna schwelung   2013. július 07.

Bányászlány: ....én pedig péntek 15 óra körül a Bartókon lubickoltam abban, hogy különféle vizes egyedek kerültek lencsevégre.....Te nem vagy köztük, mivel ellenkező irányba indultál....

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban