_
Minike . keressük! . megtaláltuk :)))
  • 2012. jún. 15.
  • 475
  • 10
  • 20
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kedves Indások! A segítségeteket szeretném kérni, ma nagy bánat ért bennünket, elveszett Mini kutyánk. Utoljára a Blaha Lujza téren látták. Aki tudja, és nem érzi fáradtságnak, kérem közösségi portálon osszátok meg a hírt. Nagyon, nagyon köszönöm előre is. Ha valaki lát, hallana valamit, ezt a telefonszámot lehet felhívni: 05-70-6051237. Vagy itt az indán üzenjen nekem.

Zsüzsü   2012. június 15.

Jaj,,, kedves Nevetnijó,,, annyira sajnálom.... nekem egyszer elveszett a cicám,, de 2 nap múlva meglett.. pedig sose járt kint,,, remélem, hazatalál a Kicsi!!!! Ne adjátok fel a reményt!!!

mammaróza   2012. június 15.

Nagyon sajnálom! Reménykedjünk, hogy előkerül!!!

bokamari   2012. június 15.

Nagyon szorítok nektek, hogy megkerüljön!!!!!!!!!

nevetnijo   2012. június 15.

Nagyon aranyosak vagytok! Az állatszerető emberekben bízunk, és reménykedünk, hogy valaki befogadja. Ahova lehetett már feltettem a netre, plakátokat és készítettünk, már azt is kitettük, Vivi unokám is segített :)

bokamari   2012. június 15.

Nekem is veszett el már kutyusom!!
Tudom milyen!!:(

nevetnijo   2012. június 15.

Nekünk még nem veszett el. Sajnos autó már elütötte egy kutyánkat. Sokan már meg is haltak. Lányom nagyon de nagyon nagy állatbarát. Ez már a harmadik kör kutyáink. De mindegyik elvesztése fájdalom, és mélyen meggyászoltuk. Remélem megtaláljuk Minikénket, mert nagy űr van bennünk, hiába hogy itt a másik két kutya :(

nevetnijo   2012. június 16.

MEGTALÁLTUK! BOLDOGSÁG, ÖRÖM, HURRÁ!!! Ma fél 7-kor hazahoztuk Minikét. Egy házaspár vitte haza, megfürdették, plakátot tettek ki. Mi is tele plakátoztuk a várost. Egy járókelő telefonált, hogy mindkét hirdetést látta, és szerinte ez a mi kutyánk! És valóban, Minike volt. Vannak még csodák és jó emberek!!! :)))

bokamari   2012. június 16.

Hurrá, hurrááááá
örülök!!
Ó, milyen jó érzés!!!
Szorítottam nektek!!:)))

nevetnijo   2012. június 16.

bokamari, tényleg csodás érzés, az egész család szomorú volt :( de most nagy az öröm :))) hogy mennyi boldogságot tud adni egy kis állat :))) köszönjük hogy drukkoltál nekünk :)))

balmár   2012. június 16.

Nagyon, nagyon örülök, hogy megtaláltátok a kutyust!!!

Zsüzsü   2012. június 17.

Jaaaaaaaaaaj!!!!! Most látom,,, Nevetnijó, hogy meglett a kutyus,,, micsoda öröm,,, hát ennyi öröm tán még nekem is elég egy napra... nem hiába fáradtatok!!!:XDDDDDDDDDDD

nevetnijo   2012. június 17.

Zsazsa anyo, balmár, Zsüzsü, köszönöm :) az egész család kereste, szétosztottuk a feladatokat :))) és hál Istennek meglett, köszönet az állatbarátoknak és a segítőkész embereknek :)))

nevetnijo   2012. június 18.

Mária, kedves vagy :) nem is tudom mi lett volna velünk, ha nem kerül elő Minike, jobb nem is gondolni rá :)))

mammaróza   2012. június 22.

Most látom, hogy megkerült az aranyos Minike!! Örülök neki!!:):):):)

nevetnijo   2012. június 23.

mammaróza, nagyon köszönjük, teljes a család :)))

Kedvencnek jelölték
Albumokban