_
penge verdák kártya!
  • 2009. dec. 14.
  • 389
  • 0
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Nos azon törtem a fejem, hogy ezekből a fantasztikus képekből nyomtathatnánk kártyát is. Bővebb infóhoz olvassátok el az 1. hozzászólást.
Kevesebb
Több

nemesandris   2009. december 14.

Szóval csináltam egy blogot is ( http://pengekartya.blog.hu ) amin rajta van minden infó. A nyomtatás elég drága szóval 2750,- os áron tudom adni :S Aztán arra is gondoltam, hogy ugyan még nem vagyok oszlopos tagja a csapatnak ,de havonta egyszer-kétszer össze ülhetnénk kártyázni is valahol, hogy játszunk is vele ha már van, valami étterem vagy vendégló félére gondoltam. A képekért melyeket fel szeretnék használni mindíg megfogom kereseni a szerzőt és engedélyt fogok kérni. Ha bármilyen kérdésetek van feltehetitek itt vagy a blogon vagy a ( pengekartya@totalcar.hu ) címen.

csoki   2009. december 14.

autoskartya.blog.hu.. amugy én is akarok csinálni saját kártyát, csak nincs hozzá elég időm.. a nyomtatást meg laminálást meg tudom oldani..

marco16   2009. december 14.

Engem érdekelne Andirs, tetszik az ötlet! Szívesen vennék ilyen kártyákat! :)

nemesandris   2009. december 14.

Oké szuper akkor egy vevő már van :) Igazából az lenne jó, ha legalább 10 lenne :)

Zo HUN   2009. december 14.

Adris: Nem mind érdeklődő a kártyák iránt, hanem csak mint egy kíváncsi ember kérdezem: 2750Ft-ból neked mennyi a haszon?

marco16   2009. december 14.

Mondjuk én nem így összeülni meg játszani szeretnék, csak simán mert van egy nagyobb autóskártya gyűjteményem is és abba kellenének ezek is! :)

nemesandris   2009. december 14.

Oké-oké remélem lesz belőle valami,mert 10 pakli alatt szóba sem állnak velem :(

Gyűjteményekben
Albumokban