_
Drops 4.0
  • 2014. okt. 24.
  • 562
  • 18
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Nagy István   2014. október 24.

Köszönöm szépen a jókívánságaidat! : )

https://www.flickr.com/photos/123580351@N02/

A fenti linken a nyitólapomat érheted el.
Itt láthatod, hogy milyen óriási különbség van az új Indafotó és a Flickr arculata között.

Nagy István   2014. október 25.

Igen, jól látod! Sajnos az egymás mellett lévő képek "zoommolt" állapotban vannak beillesztve. Vagyis részletében látható. Így minél kisebb egy fotó, annál rosszabb minőségben látjuk viszont. Luzer beállítás! Ha a kép a legfontosabb, akkor nem követnek el ekkora hibát! Az új ráncfelvarrás visszalépés a régihez képest. A felhasználóbarát kezeléstechnikák elmaradtak és néhol nehezültek is! Ciki lett az oldal! Elérték, hogy belépni és feltölteni sincs kedvem!

nevetnijo   2014. október 28.

Én is megnéztem, óriási a különbség! Ott tényleg jobb minőségűek a fotók. Ezzel az új indával még nem barátkoztam meg, nem nagyon tetszik. És ahogy írod, egyes funkciók bonyolultabbak lettek. Egy újtól azt várná az ember, hogy gyorsabb, egyszerűbb, áttekinthetőbb legyen. Ez az inda most nem ilyen!!!

Nagy István   2014. október 28.

Sajnos az "arcfelvarrás" nem éppen úgy sikerült, mint ahogy azt sokan vártuk. Meghirdették, hogy a kép a legyen a legfontosabb és minden a képekről szóljon. Ehhez képest pont a fotók lettek az "újítás" áldozatai. Az egyes képek oldalain szinte a teljes felület ki van használva, így érthetetlen előttem, hogy miért nem lehetett volna a (több) képfolyamra is kiterjeszteni. A nyitóoldalt sokkolóan brutálisra sikerült alakítani! "Nyugalomról" szó sincs! Pedig ez lényeges szempont lenne egy magára adó weboldalnak. Kisebb-nagyobb képek különböző minőségben keverve (sajnos az eredeti képek részleteivel) és kis területen, itt lényegtelen albumok feltüntetésének erőltetése a fontosabb képfolyam hátrányára, inkább a káoszt idézi. ...és még lehetne folytatni...

http://indafoto.blog.hu/2014/10/17/indafoto_rancfelvarras_van_kepunk_hozza#c24762573

nevetnijo   2014. október 29.

Köszönöm a linket, már én is kerestem a blogot, de nem találtam. Most bejelöltem követésre. Azt érzem amit torobala írt, meg te is, hogy egyelőre elég káoszos állapot van. Sokkal többet kell ide-oda klikkelnem, hogy megtaláljam amit keresek. Ami azelőtt egyszerűbb volt most nagyon körülményes.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban