_
Maserati Quattroporte
  • 2010. aug. 11.
  • 725
  • 4
  • 24
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Beleszerettem a Quattroporte-ba. Sokat láttam belőle, volt időm rendesen megnézegetni, hallottam a hangját, néztem róla teszteket, és rájöttem, hogy nekem ilyen családi autó kell!
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 105mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/13
ISO: 800
Készült: 2010. aug. 02. 20:29
Kevesebb
Több

Gaben17   2010. augusztus 11.

Hehe kapott facebook támogatást az oldal?:)

csoki   2010. augusztus 11.

szegedi tájszólás, haha

mufracsek   2010. augusztus 11.

Jah. Nem vagyok szegedi :)

Viszont 18-19-20-21 Szegeden leszek. Anyum-húgom-barátnőmmel. Valahol a Kálvária sugárúton fogunk lakni. Van valami, amit feltétlen érdemes (túrista szemmel, nem autófotósan) megnézni? Lesz az AIDA előadás, arra anyum szerzett 4 jegyet. Megyünk állatkertbe, de többről nem tudok. Illetve lesz ott is tüzijáték? Ha igen, akkor hova érdemes menni, hogy jól lehessen látni? Előre is köszi!

bocifiu   2010. augusztus 11.

A Mondeo után előrelépés lenne családi autó téren :D

mufracsek   2010. augusztus 11.

Igen. Csak nem kombi :) Bááááár, van belőle az is :) És őszintén: kurvára tetszik!!! http://www.ultimatecarpage.com/images/large/3707/Maser...

Tuninglove   2010. augusztus 11.

20-ikán lesz egy csomó rendezvény a rakparton, iszonyatosan nagy tömeggel!! A tüzijátékot vagy a Tiszáról, vagy a partfürdőről (vagy mind a kettőről) fogják lőni, szóval a rakparttal szemben lévő területről. Érdemes a rakpart, a rakpart felső sétányán, a Belvárosi-hídon lenni, amikor van a tüzijáték. Mindenesetre, mi általában egy-másfél órával hamarabb el szoktuk foglalni a helyünket, mert utánna már lehetetlen.

Túrista szemmel amit érdemes megnézni: Belvárosi paloták (szinte az egész belváros palotákból áll), Széchenyi-tér, Dóm-tér, Fogadalmi templom (dóm) kivülről, belülről(oldalról lehet bemenni szinte bármikor, még ha mise van akkor is), Nemzeti színház, Móra Ferenc Múzeum (csak kivűlről, belül a kiállítás nem nagy durranás), Kárász utca, Rakpart, Tisza, Reök palota, Egyetem épülete (elötte a zenélő szökőkút (Dugonics-tér)), most épült az Aquapolis, ha van némi fölöslegesen elpancsolandó pénzetek :) (a rakparttal szemben, újszegeden), egy kis nyugis sétára jó még a Liget is (szintén újszeged, ahogy átjössz a Belvárosi-hídon, egyből szemben. De lehet, hogy abban az időszakban a ligetben is lesz rendezvény.). A múzeum mögött ott van a vár is, legalábbis ami maradt belőle, de azt is csak kivülről ajánlom. Ja és a vár egyetlen bástyamaradványát megtaláljátok a rakparton.
Na egyenlőre ennyi jut eszembe! :)

mufracsek   2010. augusztus 11.

Köszi, ezt kinyomtatom :) Szegeden eddig csak 1x voltam, ált.iskolával, de akkor ugye nem annyira a várossal voltunk elfoglalva. Szerintem ennyi hellyel már elleszünk. Odafelé megállunk Ópusztaszeren is.

Lui1   2010. augusztus 11.

Egyébként a kálvária sgt egyik kis utcájában lakik a cont gt-s srác.. bár már jó 4 hónapja nem láttam.. ha gondolod pontosabban utána nézzek majd.. egyébként ma láttam: román szürke DBS, zöld!! quattroporte... kép egyikről sincs...

mufracsek   2010. augusztus 11.

Köszi, ha megnézed. Ha útbaesik, megnézném. Meg remélem valami átutazót is sikerül elcsípnem majd :)

Tuninglove   2010. augusztus 12.

Most néztem, hogy pont abban az időben lesz a Grillfesztivál az újszegedi ligetben, ha gondoljátok nézzetek ki arra is, csak át kell menni a hídon. :)

mufracsek   2010. augusztus 12.

Szuper! Imádjuk a grillkajákat! Köszi minden infót!

Lui1   2010. augusztus 13.

http://www.kepfeltoltes.hu/view/100813/cont_gt_www.kep...

A kálvária térnek a végén van egy Hamburgerező és mellette van a kápolna utca... addig menj befele, amíg nem látsz egy rózsaszín házat! (fehér x6 is szokott kint lenni)

http://indafoto.hu/tuninglove/image/2121909-01711c6a

mufracsek   2010. augusztus 13.

Köszönöm Neked is a segítséget!! Amúgy pont ma mondta anyum, hogy a Kálvária sgt azon részén fogunk lakni, ahol y aKálvária tér van :) Tehát nem lesz különösebben messze tőlem. Majd elsétálok arra. Már kezd összeállni a program. Valószínű átnézünk Arad-ra is. Még azt kell kiderítenem, hogy Romániába átengednek-e személyivel, vagy kell útlevél. Mert ha utóbbi, akkor bukta van, mert az mindenkinek lejárt :)

Lui1   2010. augusztus 13.

Azt nem tudom... nem voltam még Romániába... Egyébként néhány dolog: kálvária sgt fel van durva, elég nehéz közlekedni most arra...a Tértől max 20-25 perc séta a belváros-Tisza-part a tűzijáték egy 15 perces idétlenkedés.... (lehet jobban jársz ha tv-n nézzed a pestit :D)

bocifiu   2010. augusztus 14.

Azt hiszem, csak útlevéllel lehet átmenni. Én mindenesetre azzal voltam pár hete.

Tuninglove   2010. augusztus 14.

Mi most voltunk Májusban Erdélyben, és elfogadták a személyit is!!

A Bentley-ért meg hiáb sétálsz el, nem fogod megtalálni, mert eladták... :(

És még egy infó: a grillfesztivált átrakták a rakpartra, de azért ligetben is lesznek programok! :)

mufracsek   2010. augusztus 14.

Köszi! közben kiderítettem, hogy az EU országaiba mindenhova jó a személyi. Plusz Románia tagja az EGK-nak is, ahova szintén elég a személyi.

A Bentley-t sajnálom, így megpsóroltál nekem pár méter gyaloglást :)

Grillfeszt: szertinem megtaláljuk így is! Grillkajáért mindent! :)

matyas95   2011. március 01.

Szerintem is nagyon szuper autó. A belső nagyon kényelmes és szép

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban