_
Ferrari F430 Scuderia
  • 2009. nov. 21.
  • 418
  • 5
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Jobban állt volna neki egy arany színű felni, de persze a feketével se volt rossz :)
Gyártó: Canon EOS 450D
Fókusztáv: 20mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/6
ISO: 800
Készült: 2009. szept. 01. 14:53
Kevesebb
Több

bence93   2009. november 22.

Biztos ha szorgosan keresgélnék találnék válaszokat, de inkább itt teszek fel 1-2 kérdést ha nem gond.
Innen (AmHof-ból) dobtak már ki valakit? Ha igen, mennyire toleránsak? Nagyon figyelik a helyet? Hány szintes, és melyiken éri meg jobban keresgélni? Mit mondjak az őrnek, ha elkap, és még nem akarok távozni? Hol menjek le?
Bécsben merre érdemes még keresgélni autókat? Lehetőleg az "ottani Roosevelt-tér" érdekelne, túl nagy távolságokat nem akarok autók után mászkálni.
Előre is köszi mindenkinek az infót! Nem tudom pontosan, kik voltak már kint, de pl Iron, Mufra, Lui, Spotter véleményei különösen érdekelnének! Köszi!

Lui (törölt)   2009. november 22.

Bence: Am hof 3 emeletes garázs! Az első emeleten van a mosó, ott van a legtöbb verda, de innen engem már kiküldtek, nagyon figyelik de a 2.3. emeleten annyit fotózol, amennyit akarsz (pl: http://indafoto.hu/Mbrother/image/5853727-1cb0b2d1)
Helyi Roosvelt térről nem tudok, de a Ringen bármi előfordulhat! És a Palais Cuborg is jó hely, de ott még nem láttam semmit!

mufracsek   2009. november 23.

A Kartner ring, Opern Ring, stb, tehát maga a Ring az, amin a hotelek vannak, ahol lehet "forgalom".
Am Hof, mint garázs. Igen, kizavarják az ambert. Főleg a mosó szintről. Mikor mi Ironnal voltunk, konkrétan a papírjainkat kérték, és a rendőrséget akarták hívni. Én soha többet nem megyek le oda. Nem hiányzik nekem ez. Ennyit nem ér meg. A 2-3 szinteken elviekben nem piszkálódnak. De tudja a fene. Jó hely, szép autók állnka ott, de ennyit nem ér meg nekem. Vannak lent emberek, akik mintha tulajok lennének, az autók között bolyonganak, de közben őrök.

matt-hew   2009. december 05.

áá hallod tegnap nem volt lent semmi :S csak sok porsche azt ennyi, elsőről meg kikültek szintén :S 5 emeletes a garázs és nem volt nagy gixer még megkérdeztem h lehet e csak megnézni erre elvigyorodott h áá neeem :D (Spotter monta h alulról kezdjem h csak a végén küldjenek ki XD

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban