_
Tripla 011 360 & Bentley GT & Vantage
  • 2009. júl. 04.
  • 518
  • 13
  • 24
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Érdemes végigolvasni!!
Tegnap éjjel elmentem ide a Dérynéhez. Megláttam ezt a triót, elővettem az állványt, és fényképeztem. Pár perc múlva odajött hozzám egy férfi, kérdezte hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy ezt a 3 gyönyörű autót megláttam, és hobbyból fotózom őket. Mondta hogy ja, akkor semmi baj, csak nyugodtan, csak azt hitték, hogy beszédlehallgatóval állok ott, ezért jött hozzám. Aztán elindult vissza a Dérynéhez, majd 3 lépés után megállt, visszafordult, és mondta, hogy "Ja, ha érdekel akkor nekem is van 3 hasonló autóm". Néztem egyet, és kérdeztem mik. Mondta, hogy egy TechArt Cayenne Turbo, egy Gemballa 911 és egy Murciélago!!!! Mondta, hogy ha szeretném, akkor elvisszük a 3 kocsit valahová, mondjuk Hősök tere, és fotózhatom őket akármennyit. Megadta a nevét és a telefonszámát, hogy hívjam amikor akarom. Mondta, hogy a barátainak vannak egyebek, GTC, Gallardo, Bentley GT-k, Phantom, Maybach, stb. Mondta, hogy ha érdekel, akkor összehozunk valami találkozót. Mutattam neki pár korábbi képemet, pl. a tegnap esti R8 képet. Egyből mondta, hogy "Ja, ez az LND, ez a xxxxx-é" (Nevet nem írok). Nagyon rendes, és közvetlen volt az ember. Ezúton is köszönet neki előre is mindenért, és a lehetőségért!
Gyártó: Panasonic DMC-FZ7
Fókusztáv: 6.7mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 10.000 s
ISO: 80
Készült: 2009. júl. 03. 22:54
Kevesebb
Több

erneszt   2009. július 04.

Szerintem ne várjál olyan sokat azzal a telefonhívással.... :)

Lui (törölt)   2009. július 04.

:D Szép kép Mufra!! Ha lehetséges én is szeretnék ott lenni! :P :)

mufracsek   2009. július 04.

Most bunkónak fogok tűnni, de ha először találkozom vele, akkor nem szólok senkinek. Velem beszélt, velem egyeztetett, és akkor odahívok mindenkit, az nagyon hülyén venné ki magát. Nem csak egyszer szeretnék vele találkozni, hanem többször, és többekkel. Ha már kialakult valami bizalom kettőnk között, és látja hogy örömből, és rajongásból fényképezek, akkor majd megkérdezem tőle, hogy esetleg más jöhetne-e. De nem fogok visszaélni a kedvességével. Ha később meg tujuk oldani, akkor nagyon szívesen.

erneszt   2009. július 04.

Mufra ez így korrekt ahogy mondod és ezt a többiek is biztos meg fogják érteni.

birdman   2009. július 04.

Mufra ne halogasd azt a telefonhívást!

mufracsek   2009. július 04.

Köszi erneszt hogy megértesz. De szerintem is így a korrekt. A hívát meg még halogatom pár napig. Tegnap éjjel talákoztam vele, nem lerohanni akarom. Csüt-péntek hívom majd fel.

Lui (törölt)   2009. július 04.

Természetesen ez így korrekt! Csak jeleztem ha van rá lehetőég én mennék! :) És ne halogasd azt a telefon hívást!

EnzoFerrari   2009. július 04.

Nem semmi. Én is szívesen megnézném, de tényleg kár lenne elszalasztani ezt a nagy lehetőséget, hogy leadod mindenkinek a drótot.

szmar   2009. július 04.

hát,először is:grat a képhez.azért nem rossz 3mas:) rég tettél innen esti képet, nem volt erre eddig semmi,vagy csak a lemaradás miatt?
és másodszor:a lehetőséghez is grat, várjuk a képeket:)és hogy esetleg legyen több lehetőség

mufracsek   2009. július 04.

Egy jóideje nem volt itt semmi újdonság. Csak egyessével álltak itt olyan autók, amiket már korábban láttam, és sokszor úgy álltak, hogy kb. a teraszról kellett volna állvánnyal fényképezni. Annyit meg egy már látott autó nem ér meg. Itt meg igaz mind a 3 megvolt korábban, de egy hármas azért mégiscsak egy hármas :) Amúgy a villamos síneknél állt még egy Vantage Roadster is, de az is már látott, és nem is fért bele a képbe.

szmar   2009. július 04.

a bentley luxemburgi(ha jól látom). volt már róla kép valakinél mostanában?

bazsi007   2009. július 04.

Mufra : teljesen igazad van :) ez tényleg így korrekt :) de én is azt tudom mondani yha lehetőség van rá akkor én is szívessen lefotóznám azokat a kocsikat :) de persz csak ha megengedi és ha te is úgy gondolold.

Balogh Szabi   2009. július 04.

Mufra menjél és fotózz amennyit csak lehet és várjuk a képeket!Egy ilyen lehetőséget nem szabad elhalasztani!Amikor olvastam amit írtál az államat a földről szedtem fel,hogy ilyen is létezik nálunk?Telefonszámot ad az illető és fotózhatod az autói én még most is le vagyok döbbenve!:D

mufracsek   2009. július 04.

Jaja, én is nagyot néztem. A telefonszám ráadásul biztos nem kamu, ugyanis én adtam meg neki a számomat, és ő csörgött rám, hogy mentsem el. Mondom, maximális tiszteletem neki. Ilyenkor érzem igazán, hogy öröm ez a fényképezés.

Michael   2009. július 04.

Azt a mindenit...Mostanában észrevettem itt a képek alapján ,hogy egyre több a rendes tulaj...Jó azt az egy esetet leszámítva mikor Gecsot-nak beszólt a Quattroportés, a legtöbb tulaj integet,mosolyog ,stb...Kíváncsi vagyok mi lesz ebből a találkozásból.A leírtak alapján elég nagy kapcsolata lehet ennek az embernek a luxusautó tulajokkal És ha ők is ilyen rendesek mint ő akkor neked lesz miket fotóznod :) Nagyon nagyon nagyon nagy Grat!!! Jah és a kép is fasza lett :)

Zo HUN   2009. július 06.

Mufra, megértelek. Szerintem is így korrekt! :)

bence93   2009. július 06.

Nyilván nem lehet visszaélni a tulaj kedvességével, de ha esetleg összehozna a barátaival valami "kis" találkozót, akkor szerintem nem zavarná (sőt!), ha többen is ott lennénk :) :) Persze nem várom el, hogy a saját lehetőségedet esetleg elszalaszd azzal, hogy megpróbálsz beszervezni minket is, de ha tényleg ilyen jófej, akkor egy próbát megér :)

marco16   2009. július 06.

Van három luxusautója és abból egy se Ferrari :D Most csalódtam egy icipicit :D De nagyon rendes ember lehet :) Engem a Murciélago izgat a legjobban, hogy az melyik lehet, lehet egy olyan amiről nem is hallottunk még :) Hajrá Mufra! Grat a lehetőséghez!

erneszt   2009. július 28.

Sikerült már konzultálnod az emberrel?

erneszt   2009. augusztus 20.

Biztos nem vetted észre,hogy írtam úgyhogy megkérdezem még egyszer.Sikerült? :)

mufracsek   2009. augusztus 20.

Még nem, amikor egyszer hívtam, akkor nyaralt. Abban maradtunk, hogy augusztus második felében keresem. Szerintem a jövő héten felhívom.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban