_
Triumph Daytona
  • 2009. febr. 26.
  • 476
  • 0
  • 17
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
haverom(még kb. 2 éve) és egy gyönyörű triumph daytona:) hát persze ,hogy monaco

Zo HUN   2009. február 27.

őő köhm...izé...Nem akarok kötöszködni, kekeckedni, gondolom sokakat idegesít, de ez még mindíg nem penge_MOTOROK! Ha legalább a gyerek ne lenne ott, de így....Egyre rosszabb a minőség penge_v-n... Legalább motorokat ne pakoljanak ide.

Zo HUN   2009. február 28.

FOGD BE TE! Ez azét van, hogy verdák legyenek, és ne motorok! NEM HALOK BELE EGY MOTORBA, de ha így folytatjuk, egyre több lesz... ÉS EZ NEM MOTOROKNAK VAN KITALÁLVA, HANEM AUTÓKNAK ÉSZOSZTÓ!

Michael   2009. február 28.

jaj bocs...ha ez a 20milliós kocsi nem penge akk nincs penge kocsi..a ferrari f430 sem penge...az népautó mint a szuzuki...svéd országban f430ból többet láttam mint szuzukiból...minden sarkon van egy...

Zo HUN   2009. február 28.

Michael, ezt meg kell tanulni: Az ár, az csak 1 tényező! Nem az ár számít! Amúgy meg a kép nem a Range Rover sport, ról szól... Ha még az lenne rajta, megérteném.

Michael   2009. február 28.

emlékszem M4RC1 :D Tudom, hogy az ár csak egy tényező :) De szerintem a Range Rover penge verda. Ha neked nem tetszik NE NÉZD MEG! ^^ A Corvette Z06 is fele mint egy Porsche Turbo és ha csak egy kicsit is de legyorsúlja !

Zo HUN   2009. március 01.

Lol, ezt tényleg eljátszottuk 1x. De itt akkor is a motor a lényeg xD

Zo HUN   2009. március 01.

Tudod mit észosztó!? KAPD BE A ...****-mat. Ha valamiért itt rossz valamik, az te vagy, akármilyen faszságot írhatsz ide **** TUDTOMMAL CSAK TÉGED IDEGESÍTELEK! VAGY MÉG VALAKIT? HAJRÁ! ÍRJATOK NYUGODTAN! NEM ZAVAR!

bence93   2009. március 01.

észosztó! Egyszer egy ilyen értelmetlen vitát már lejátszottunk az én egyik képem alatt is, azokat a kommenteket már töröltem. Azt meg továbbra is fenntartom: ne balhézni járj ide!!! És főképp: ne másokat sértegess, ha már te nem tudsz mit felmutatni... Zo-t meg majd akkor szóld le, ha jobb képeid lesznek nála. Köszi :)

Zo HUN   2009. március 02.

De amúgy autóknál már nem szólok be, de mindegy hagyjuk ezt, úgy is értelmetlen vita, mert úgy sem tudunk megegyezni ssemmiben.

Zo HUN   2009. március 02.

Ja Michael, ne félj, többet nem piszkállak...Ezt arra értem, mert a GLK-nál írtad, hogy azt hitted, hogy lehordunk...Énm ha autóról van szó, meg sem mukkanok! :)

bazsi007   2009. május 05.

én ZO mellett állok !!! bocsi srácok de én neki adok igazat

Michael   2009. május 05.

Most már rohadt mindegy mert lezártuk a témát! Kicsit le vagy maradva nem gondolod ? :)

Gyűjteményekben
Albumokban