_
japán bírs
  • 2013. ápr. 22.
  • 625
  • 29
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyártó: Olympus C765 Ultra Zoom
Fókusztáv: 10.9mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/250
ISO: 64
Készült: 2013. ápr. 22. 11:56
Kevesebb
Több

oldfire   2013. április 22.

Kedves mammaróza! Az Olympus klasszikus hibája, hogy a vöröset nem túl jól kezeli. Lehet, hogy a géped menüjében van lehetőség a színek kontrolljára. Érdemes volna ránézned, hisz gyönyörű ez a kép is, de a vörös szinte egybefolyik. Attól függetlenül gratulálok a virágaidhoz, nagyon szépek!

bokamari   2013. április 22.

Én nagyon félek a pirostól!!
Én sem meg a gépem sem jól kezeli!!
De bevallom ezt nagyon is elfogadnám, sőt!!

mammaróza   2013. április 22.

Oldfire! Igazad van! Ha olyan műszaki zseni volnék, mint amilyen nem, talán tudnék bütykörészni a gépen!! Eddig nem is nagyon láttál tőlem piros virágot!.):) most nagy volt a kísértés, de ezek szerint kár volt!:):):) A fehérrel is mindig nagy bajban vagyok!.):)

Mari! Én is félek a pirostól! .. . legfeljebb ezzel a fotóval nem pályázok sehol):):)

balmár   2013. április 22.

Nagyon szép virágfotó!!!
Mindegyikünknek van egy-egy mumus színe.... próbálkozz nem verőfényes helyen piros virágot fotózni. Nekem ez a recept be szokott jönni....

oldfire   2013. április 23.

Balmár receptje jó lehet. Szusi választ a virágfotókhoz nagyon jó fényt (oldalfényt, ellenfényt, súrolófényt stb.), ő ebben utolérhetetlen. De tanulhatunk tőle is, balmártól is, bokamaritól is. Bocsánat, hogy fölvetettem - az általam ostobán leírt dolgok ellenére is pályázhatsz ezzel a fotóval. 8-)

mammaróza   2013. április 23.

:):) Oldfire, ne szabadkozz, igazad van!! Figyelek, nagyon sokat tanultam itt, ragadt rám valami és egy kicsi fejlődés mutatkozik nálam! Ha egy kicsit több időt szentelnék a tanulásra, akkor szebbet kattinthatnék, de egyelőre ennyi is elég!:):)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban