_
2.kerület, Kacsa és Gyorskocsi utca sarka

2.kerület, Kacsa és Gyorskocsi utca sarka

machrcsi

machrcsi képei

  • 2010. ápr. 30.
  • 1395
  • 0
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Ez egy intézkedés miatt ideiglenesen itt tartozkodó megkülönböztető jelzést használó rendőrségi gépjármű? Vagy az "én rendőr vagyok bárhova leparkolhatok" című rendőrségi gépjármű. Hm. Vagy egy biztosítási feladatban résztvevő bárhol és bármikor megállhat megkülönbözető jelzés nélküli rendőrségi gépjármű? Vagy kerékpáros vagyok a bicikliúton (aki ezek után mehet az autósok között is(?)), nagyon zavar ez a rendőrségi gépjármű.. Döntsétek el.
Gyártó: Fujifilm FinePix S5800
Fókusztáv: 8.9mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/75
ISO: 100
Készült: 2008. máj. 22. 19:46
Kevesebb
Több

wpeople   2010. április 30.

Remélem ezt a parkolást a főnöke is látja!
Megérdemelne 1 havi fizetés-megvonást!

pistike84   2010. április 30.

Kívánom nektek, hogy egyszer nagy szükségetek legyen rájuk aztán ők is ilyen mentalitással álljanak hozzátok!

wpeople   2010. április 30.

pistike84: hidd el, ha intézkednek, akkor bekapcsolják a "neont". Természetesen, ha intézkednek, akkor vissza az egész. De itt nem úgy tűnik h erről lenne szó.

Ez itt nekem a "nagyívben belesz*rok" hozzáállásnak tűnik. Kb annyire felháborító, mint éjszaka az autópálya belső sávjában menni 125km/h-val. Jobbról nem előzhetsz, villogni hiába villogsz...

kovacspistike   2010. április 30.

"Kívánom nektek, hogy egyszer nagy szükségetek legyen rájuk aztán ők is ilyen mentalitással álljanak hozzátok!"

Igen, ezt kívánom. Mert a mi mentalitásunk az, hogy a jogszabályokat mindenki köteles betartani. És örülnénk annak, ha a rendőrök mentalitása is ez lenne!

kovacspistike   2010. április 30.

És a rendőrség kaphat az intézményei mellett állandó kijelölt parkolóhelyeket, ahol szabályosan megállhatnak.

pistike84   2010. május 01.

Tudjátok van egy olyan jogyzabály hogy a rendőr ha biztosítási feladatban vesz részt bárhol és bármikor megállhat megkülönbözető jelzés nélkül. Ugyanis ha felkapcsolja a megkülönböztető jelzést és hosszú ideig tartózkodik a gépjárműtől távol ez a szuper technika/ ami a fényhidat jelenti/ leszívja az aksit! És ha meni kell mármedig a gyorskocsi egy olyan intézmény ahol mindem perc számít ilyenekre sajnos nincs idő! Teljesen megértelek benneteket, hogy felháborító de értsétek ti is meg őket!

kovacspistike   2010. május 01.

"Tudjátok van egy olyan jogyzabály hogy a rendőr ha biztosítási feladatban vesz részt bárhol és bármikor megállhat megkülönbözető jelzés nélkül."
Melyik jogszabály ez? Mert NINCS ilyen!

A legtöbb embernek ugyanúgy számít minden perc, mégsem állhatnak meg másokat akadályozva.

És a rendőrök mint már írtam, kaphatnak számukra kijelölt szabályos helyeket, ha kevés, akkor kérjenek még.

kovacspistike   2010. május 01.

Ja és vannak kijelölt helyeik, de azokat a dolgozók a civil gépkocsikkal foglalják el. Esetleg szállíttassák el azokat, mert a civil kocsik nem jogosultak azoknak a parkolóknak a használatára. És utána már lenne hely a biztosításban résztvevő rendőrautóknak.

attek   2010. május 02.

És vajon hogyan szállt ki a sofőr?
Igen csak daliás szép szál legény lehetett!

Fatökű Lepkevadász   2010. május 17.

@attek:

Letekerte az ablakot, kinyúlt rajta, majd kiemelte a Zoszlopot a helyéről, letámasztotta a hátsó ajtónak (vagy eldobta) kinyitotta az ajtót, kiszállt, becsukta az ajtót, visszatette az oszlopot. pl. :DD

taurus   2010. május 25.

wpeople: az autopalya parhuzamos haladasra alkalmas, ezert jobbrol nyugodtan "elozhetsz" (igazabol nem szamit elozesnek).

wpeople   2010. május 25.

taurus: alkalmasnak alkalmas - ellenben tilos. nézz utána az autópálya-közlekedésnek. ill. a világító táblákon kiírva is szokott lenni.

taurus   2010. május 26.

Kénytelen vagyok beismerni, hogy igazad van. Megnéztem a hatályos KRESZben: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=975000...
A 36. paragrafus azt mondja a párhuzamos közlekedésre alkalmas úttestről, hogy egyrészt az illetőnek jobbra tartási kötelezettsége van, illetve, hogy csak lakott területen mehetsz el mellette jobbról. No, ma is tanultam valamit :-)

aqualuna   2010. május 30.

nem akarom a védelmembe venni a rendőröket, de mivel ugye a környéken van egy büntetés-végrehajtási intézet, és ha valóban szolgálati akármi miatt állnak ott épp, akkor nem szólhatunk nagyon. illetve de, csak minek.
az, hogy nem megoldott a parkolás az ilyen intézményekben, vagy környékükön, na az a gáz és ez nem az autóban ülő rendőr hibája. persze keresgélhetne szabályos parkolási lehetőséget is...
mindenkinek sokkal egyszerűbb lenne az élete ha ezeket a feltételeket megteremtenék nekik/nekünk.
mondom még egyszer NEM védem őket.
a lényeg: akár szolgálati ok akár magánügy, hogy finoman fogalmazzak nem követendő példa.

a sorőr kiszállására meg LOL

Albumokban