_
BMW X6 M
  • 2010. febr. 02.
  • 1056
  • 0
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Nem tervezett utam volt ma a belvárosban, ezért nem volt nálam gép. Egyszer csak a hóbuckák között feltűnt ez. Gondoltam lefotózom és első lesz PV-n. Felhívtam Zo-t és mondja, hogy látott ő is egyet. :)
Kevesebb
Több

Zo HUN   2010. február 02.

Itthon rájöttem, hogy az enyém sötétkék volt. :D Amúgy ez érdekes, kb. 20, max 30 perc különbséggel fotóztunk 2 különböző X6 M-et úgy, hogy eddig rajtunk kívül nem fotózott senki ilyet utcán! :)

S.Szabi   2010. február 02.

ha utcán meglátnám simán elsétálnék mellette.. ja nem.. ma el is sétáltam meridiennél mellette, fotózta is vki, ott se értettem minek.. :p

288GTO   2010. február 02.

Szabi, teljesen egyetértek veled. Láttam már, fel sem emeltem a fényképezőt.

I\\/I4R[ł   2010. február 02.

Én se fogok minden egyes darabot körbefotózni...

S.Szabi   2010. február 02.

bár a most felrakott Mustangal is így vagytok sokan szerintem, én csak egy új mustangnak tudtam volna jobban örülni.. :-)

marco16   2010. február 02.

Fú én akárhányat látok, próbálom lefotózni mindet! Nagyon durva szerintem! Grat!

Mazsesz   2010. február 04.

Én nem értek egyet azokkal akik szerint ez egy semmi és még csak meg sem kell állni megnézni. Az az igazság, hogy nekem az ilyen reakció (és ne vegye senki beszólásnak, tudom, hogy ti nagyon is értetek az autókhoz) azt a benyomást kelti, hogy nem ért az adott ember az autóhoz. Az oké, hogy ha már sokszor, vagy rendszeresen látja az autót akkor nem nézi meg, de ez azért egy elég új autó, ahhoz, hogy legalább egyszer rendesen szemügyre vegye az ember. Még ha nem is fotózza le... Én, ha új, akkor néha még egy Renault vagy egy Fordot is megnézek. És az az igazság, hogy aznap mikor felrakta Marci ezeket a képeket, előbb néztem meg őket mint egy Bentley-t vagy egy Ferrari-t, mert azokról naponta raktok fel új képeket és már a legkisebb részletéről is van fent külön fotó...
Remélem nem veszi senki rossz néven ezt.

I\\/I4R[ł   2010. február 04.

Egyet értek veled, azzal, hogy azt írtam, hogy nem fotózom körbe az összeset arra céloztam, hogy elég gyakori lesz ahhoz, hogy megunjuk a folyamatos részletfotókat róla. Ezt én is megnéztem, mivel még nem láttam élőben és csekkoltam az össze M elemet rajta. (Mivel az X6 alapból is tetszik ez is bejön, szóval nincs bajom az autóval)

Mazsesz   2010. február 04.

Örülök, hogy egyetértetek. :)
Egyébként bár nem töltök fel nagyon képeket, és nem is írok túl sűrűn kommenteket, napi többször nézem az oldalt és követem a dolgokat. És azthiszem mondhatom magamat "autóbuzinak". :)

Regulus   2010. február 23.

végigiolvasava én is mindenkivel egyetértek